Wirmon maaleista rahaa hyväntekeväisyyteen

Kuvassa edessä Wirmon pelaaja Peter Österholm. Takana vasemmalla Petri Iso-Kouvola LVI-työ Isokouvola Oy:stä, keskellä Kari Laaksonen Asbestmen Oy:stä ja oikealla Petri Haanperä Mynä-Auto Oy:stä. Kuva: SBS Wirmo

SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen jokainen maali salibandyn kakkosdivarin pudotuspeleissä on kymmenen euron arvoinen. Myös syöttöpisteestä lohkeaa viisi euroa seuran hyväntekeväisyyskassaan. Pudotuspelit alkavat Mynämäellä joko 9. tai 10.3.

Kuvassa edessä Wirmon pelaaja Peter Österholm. Takana vasemmalla Petri Iso-Kouvola LVI-työ Isokouvola Oy:stä, keskellä Kari Laaksonen Asbestmen Oy:stä ja oikealla Petri Haanperä Mynä-Auto Oy:stä.
Kampanjan takana on viisi yritystä: Rakenne-Kylänpää Oy, LVI-työ Isokouvola Oy, Asbestmen Oy, Plus Katsastus Mynämäki Oy ja Mynä-Auto Oy.

Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon rahaa hyvään tarkoitukseen. Yritykset ja SBS Wirmo haluavat tukea mynämäkeläisten lasten ja nuorten salibandyharrastusta. Anomukset avustuksista voi osoittaa seuran hallitukselle toukokuussa 2012.

– Jokainen hakemus käsitellään luottamuksellisesti ja ”stipendien” saajat jäävät vain hallituksen tietoon, varapuheenjohtaja Tomi Auremaa kertoo.

– Yhteystiedot löytyvät seuramme nettisivuilta www.sbswirmo.fi.

Myös edustusjoukkueen pelaajat osallistuvat ”talkoisiin”. Jokainen kerätty euro jaetaan eteenpäin kesän 2012 aikana, ja asiasta tiedotetaan suoraan avustusten saajille.

One comment

  1. Oikein! tälläsilla saadaan lisää näkyvyytä lajille, varsinkin vähän pienemmillä alueilla.