”500 katsojan raja paukkuu puhki kakkosdivarin pudotuspelissä”

Länsirannikon kuuma ottelupari SBS Wirmo-FBC Turku. Kuva: Timo Saarinen/FBC Turku

Länsirannikon kuuma ottelupari SBS Wirmo-FBC Turku. Kuva: Timo Saarinen/FBC Turku

Miesten 2. divisioonan länsirannikon pudotuspelit alkavat Mynämäessä tulevana perjantaina. Runkosarjan ykkönen SBS Wirmo isännöi FBC Turkua.

Joukkueiden tuleva ottelusarja on synnyttänyt suurta mielenkiintoa jo nyt, vaikka kyseisten seurojen kohtaaminen varmistui vasta viikonloppuna.

– Me myymme lippuja ennakkoon, koska siihen on selkeää kysyntää. Tästä tulee hieno sarja. FBC Turku on Turun seudulla vähän niin kuin IFK jääkiekossa. Se synnyttää tunteita vieraspaikkakunnilla ja vetää yleisöä katsomoon, kertoo Wirmon puuhamies Tomi Auremaa.

Kun joukkueet kohtasivat runkosarjassa, peliä seurasi Mynämäessä piirua vaille 500 katsojaa.

– Tuo raja paukkuu puhki nyt aivan varmasti, niin uskon, Auremaa sanoo.

Pudotuspelit ratkeavat kahdella voitolla. Sekä Wirmossa että FBC:n leirissä ollaan sitä mieltä, että ottelusarjojen pitäisi ratketa jo kolmella tai jopa neljällä voitolla.

– Nämä ovat isoja tapahtumia sekä meillä maaseudulla Mynämäessä että varmasti myös Turussa, FBC:n omassa kotihallissa. Meille sopisi ihan hyvin, että pelattaisiin esimerkiksi kolmesta voitosta, Auremaa heittää.

FBC:n manageri Antti Vääri on samoilla linjoilla. FBC:n kotipeli pelataan tiistaina 13.3. Jos kolmas matsi tarvitaan, se otellaan Mynämäen HaNi-hallissa lauantaina 17.3. klo 19.

– Juuri näiden pelien takiahan tätä hommaa jaksaa, ja on jotenkin tylsää jos homma loppuu sitten kahteen peliin. Legendaarinen länsirannikon Game Seven oli mukava joskus kokea, Vääri ideoi.

Miesten 2. divisioonan länsirannikon lohkon toinen pudotuspelien ottelupari on SalPa-Pyövelit.

3 comments

  1. ottelupari taitaa olla kuitenkin sarjataulukon mukaan Salpa – Masku

  2. Taulukosta puuttuu Pyövelit-Wirmo ottelun tulos. Pyövelit voitti ja meni playoffeihin.