”Alaselässä ongelmia” – Junnutähden pelaaminen pronssiottelussa epävarmaa

Kooveen junnutähti Mikko Immosen, 18, pelaaminen ensi viikon pronssiottelussa Happeeta vastaan on epävarmaa. Viimeisessä välierässä SSV:tä vastaan hän yritti alussa pelata normaalissa vaihtotahdissa, mutta päätyi muutaman vaihdon jälkeen irvistellen vaihtopenkille makaamaan.

Tämän jälkeen Immonen ei pelannut enää edes ylivoimaa aiempien pelien tapaan. Juokseminen näytti koko ajan vaikeammalta ja vaikeammalta.

– Vähän otti koville, Immonen myönsi pelin jälkeen Pääkallo.fi:lle.

Päävalmentaja Arto Riihimäki sanoi aiemmin Immosen olevan peleissä noin neljän vaihdon kunnossa. Nyt ne kaikki tulivat yhteen erään.

– Alaselässä on ongelmia ja niistä on parhaillaan selvitykset menossa, hän sanoi vammastaan.

Pronssiottelussa vastaan tulee Happee. Kooveella on ottelussa tärkeä kotietu.

– Meillä on nuori joukkue, eikä olla paljon voitettu. Yritämme voittaa sen pelin kaikin keinoin. Olemme olleet kotona hyviä ja on hieno päättää kausi kotona.

Aiotko itse pelata pronssiottelussa?

– Saa nähdä. Ehkä saman verran kuin tähänkin asti.

8 comments

  1. Muutama vatsalihasliike viikossa estäisi hyvin todennäköisesti tällaiset vammat. Tai sitten pelaa vain kerran viikossa jos urheilullisuus on tuota tasoa.

  2. Olen täysin eri mieltä. Poika satuttanut selkänsä todennäköisesti juuri omatoimisten suoristusten aikana.

  3. Jokos joku kohta kirjoittaa lääketieteellisessä väitöskirjan salibandyn alaselkävammoista?

    Alimmat nikamat ottavat vastaan kovia vääntöjä ja välilevyt huutamat hoosiannaa kun kierolla selällä suorasta juoksusta laitetaan lämäri.

    Lihaskuntoliikkeet ja syvienvatsalihasten vahvistaminen toki auttavat, mutta syy on kuitenkin salibandy peliasento.
    Väitän, että jokaisesta joukkueesta (jolla ei ole fysioterapeuttia) väliltä liiga – 4divari löytyy näitä selkävaivaisia pari per joukkue. Meidän joukkueesta kahdella pelit loppuivat selkävaivoihin, kolmannen selkä leikattiin kuukausi sitten (välilevyn pullistuma).

    ps. Helsingin selkäcenter pidensi mun peliuraa ainakin 5 vuotta.

  4. Itse oon huhuja kuullut että välilevyvamma olisi kyseessä (pullistuma?). Toivottavasti pelaa kuitenkin!

  5. Välilevyvaurioita taitaa olla aika suurella osalla väestöä, oli urheilija tai ei. Osa aiheuttaa vaivoja, osa ei. Hankala varmaan tarkkaan tietää, mistä vamma on kenelläkin aiheutunut. Hyvää ryhtiä ja erityisesti liikkuvuutta voi lihaskunnon ohella jokainen pitää yllä, ne ei ainakaan huononna tilannetta. Sitä en osaa sanoa auttaako asian tieteellinen tutkiminen asiaa kovinkaan paljon pelaajien kohdalla. Monille kun nuo lihashuollotkin jää tekemättä, vaikka niiden tiedetään olevan hyödyllisiä.

  6. Hah hah..”Lääkäri”ltä todella asiantunteva lause 😉

    Varmaan itse kovassa kunnossa jos vetelee vatsalihasliikkeitä!