Classic eteni ensimmäisenä välieriin – ”Aivan sama kuka on vastustajana”

Kolme etualalla olevaa pelaajaa muodostivat Classicin tehotrion. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kolme etualalla olevaa pelaajaa muodostivat Classicin tehotrion. Kuva: Mikko Hyvärinen

Hallitseva Suomen mestari Classic selvitti tiensä ensimmäisenä joukkueena naisten liigan välieriin. Classicin välieräpaikka varmistui, kun joukkue kukisti kolmannessa puolivälieräottelussa murskalukemin 11-1 paikallisvastustaja Kooveen.

Ottelun tehonyrkin muodostivat Classicin kakkosketjulaiset Rantala-Luomaniemi-Alanko. Eliisa Alanko keräsi tehot 5+1 ja Rantala 3+3. Luomaniemi saalisti neljä syöttöpistettä. Koovee sai kuparisensa rikki ottelun lopussa Juulia Lintulan osumalla. Classic eteni välieriin puhtaasti otteluvoitoin 3-0. Koovee voitti puolivälieräsarjassa yhden erän Classicia vastaan.

– Jalat eivät yksinkertaisesti tänään riittäneet. Meillä oli toipilaita ja jopa leikkaushoitoa odottavia, eikä kolmea peliä neljään päivään pystytty pelaamaan samalla sykkeellä. Kun liike ei riitä, niin järkikin usein loppuu. Joka tapauksessa hieno kausi, ja tänäänkin näytettiin, että loppuun saakka pelataan, vaikka taululla olisi mitä, Kooveen päävalmentaja Jani Perkonmäki toteaa seuran nettisivuilla.

Classicin päävalmentaja Irina Peltola kommentoi seuran sivuilla lyhyesti ja ytimekkäästi tulevaa välierävastustajaa spekuloitaessa.

– Kooveekin tuntui keskittyvän siihen, että Classic on vastassa ja pudotetaan Classic. Me haluamme vain mennä peleistä jatkoon ja kehittyä. Aivan sama, kuka on vastustajana.

Kimmo Pitkäsen ottelukuvat

Ottelutilastoon

5 comments

  1. Vissiin yleensä pidemmissä ottelusarjoissa keskitytään siihen joukkueeseen joka on vastassa?Eiköhän se ole suhteellisen tavallista.Aika harva joukkue voi lähteä pelaamaan kauden ratkaisupelejä ”aivan sama kuka vastassa” asenteella vaan yleensä vastustajaa scoutataan aika tarkkaan.Classicissa sitten ilmeisesti ei näin toimita.Antaa hieman ylimielisen ja amatöörivaikutelman.

  2. luulis, että suomen cupin häviö prolle olisi edes vähän nöyryyttä tuonot noihin Peltolan kommentteihin..

    En sano, etteikö classic voisi voittaa mestaruutta, mutta on todistettu, että Prollakin (jos menee finaaliin) kasetti kestää tiukkoja pelejä, ja joukkue niitä pystyy myös voittamaan…

  3. Niinno, vielä kun lisää tuohon sen lauseen joka tässä oli jätetty lainaamatta, niin ainakin itse ymmärrän kommentin liittyvän lähinnä tähän paikallisasetelmaan, eikä niinkään siihen ettei vastustajaa tarvitsisi ottaa huomioon ollenkaan …