Erä kaappasi SSV:n valmennuspäällikön

Tapanilan Erän ja SSV:n taustoilla käy kuhina. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan SSV:n junioreiden valmennuspäällikkönä toiminut Bengt Lodenius siirtyy paikallisvastustaja Erään ensi kaudeksi.

Lodenius tulee Erän A-nuorten talenttijoukkueen valmennustiimiin. Erä nimesi jo aikaisemmin projektin vastuuvalmentajaksi liigajoukkueen ex-päävalmentaja Petteri Bergmanin. Lodeniuksen menetys on kova isku SSV:n junioritoiminnalle.

SSV puolestaan tiedotti hiljattain Markus Huhtimon kiinnityksestä miesten liigajoukkueen ja A-nuorten valmentajaksi. Huhtimon SSV-sopimus oli takaisku Erälle, sillä Pääkallo.fi:n tietojen ”Mahu” neuvotteli valmentajasopimuksesta myös Erän kanssa.

Erän ja SSV:n voimasuhteet miehissä ja poikajunioreissa ovat täysin päinvastaiset. Miesten puolella SSV on paikalliskamppailussa selvästi edellä. Kuluvan kauden puolivälierissä Erä hävisi SSV:lle suoraan voitoin 3-0. Junioripuolella SSV on taas ollut selkeästi pikkuveljen asemassa: tällä kaudella SSV:n junnujoukkueet menestyivät varsin vaatimattomasti, kun taas Erältä useampi poikien joukkue tavoittelee eri ikäluokkien mestaruuksia keväällä.

4 comments

  1. Tällä hetkellä Helsingissä on yksi suurseura, joka tekee hyvää juniorivalmennusta. Erällä ei ole kunnon kilpailua junnujoukkueissa helsinkiläisistä seuroista, vastus tulee muualta kuin Helsingistä.

    Ikävä huomata, että osaavat valmentajat Helsingissä menevät Erään. Kai se tarkoittaa, että muualla mättää…