Granlundin huipputehot 3+3 eivät riittäneet voittoon

Divarissa sarjapaikkansa puolesta taisteleva Tikkurilan Tiikerit koki keskiviikkona kirpaisevan kotitappion Blackbirdsille maalein 6-8. Tiikerien Thomas Granlund oli mukana joukkueensa kaikissa maaleissa kirjaten huipputehot 3+3. Tästä huolimatta Tiikerien sarjapaikka ei ole enää sen omissa käsissä.

Tiikerit johti ottelua toisen erän jälkeen 5-4 ja Granlund kasvatti vantaalaisten johdon kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla jo 6-4:ään. Ottelun viimeisen seitsemän minuutin aikana Blackbirds tuli kuitenkin ensin tasoihin Marco Uusimaan ja Eero Kahranahon minuutin sisään tekemillä maaleilla ja voittomaali syntyi dramaattisesti ajassa 59.52 Pekka Rinkisen toimesta. Petri Raitala tyylitteli vielä loppulukemat 6-8 tyhjään maaliin suoraan keskialoituksesta.

Blackbirds nousi voitolla sarjataulukossa yhden sijan kuudenneksi ohittaen Steelersin.

Tiikereillä on runkosarjaa jäljellä enää yksi ottelu, missä se kohtaa kotonaan liigakarsintapaikasta taistelevan FoSun. Edes voitto FoSusta ei varmista Tiikereiden sarjapaikkaa, sillä edessä majailevilla Papasilla ja SalBalla on jäljellä vielä kaksi ottelua. Divarin runkosarja päättyy sunnuntaina.