Happee ensimmäisenä nuorten välieriin, Erä otti niskalenkin TPS:stä

Happee selvitti ainoana joukkueena oman puolivälieräsarjansa puhtaasti 3-0. Myös Kooveella oli mahdollisuus laittaa sarja SPV:tä vastaan poikki kolmannessa ottelussa, mutta SPV otti ensimmäisen kotivoittonsa kaventaen puolivälieräsarjan voitoiksi 1-2. Muissa otteluissa Erä ja Classic hakivat vierasvoitot. Välieräpaikat ratkeavat tulevana viikonloppuna.

Kolmannen kierroksen ottelut keskiviikkona 21.3.:

Happee–Oilers 7-5, otteluvoitot 3-0
Runkosarjan kolmennelta sijalta puolivälieriin lähtenyt Happee iski Oilersin laulukuoroon tyylipuhtaasti otteluvoitoin 3-0. Happeen tehokkain pelaaja Peter Kotilainen iski kolmeen otteluun tehot 6+4. Oilersin nimivahva ryhmä ei saanut pudotuspeleissä juonen päästä kiinni, vaikka potentiaali olisi riittänyt Happeen kiusaamiseen puolivälieräsarjassa.

SPV–Koovee 8-4, otteluvoitot 1-2
SPV pelasi keskiviikkona selkä seinää vasten, kun Koovee oli vienyt kaksi ensimmäistä kohtaamista. Yli 200 henkeä todisti salibandyviihdettä, jossa kotijoukkue haki jatkoa pudotuspelisarjalle.

TPS–Erä 8-9 ja, otteluvoitot 1-2
Pudotuspelien yllätyksenä voi pitää, mikäli runkosarjan voittanut TPS taipuu jo puolivälierissä. Kaksi ensimmäistä ottelua mentiin kotivoittojen tahtiin, mutta kolmannessa ottelussa Erä haki arvokkaan vierasvoiton TPS:stä ja välieräpaikka on katkolla lauantaina Mosalla. Turussa ratkaisu syntyi vasta jatkoajalla, kun Erän Janne Jaanus iski maalivahti Arttu Puskan syötöstä loppunumerot 8-9.

Indians–Classic 8-10, otteluvoitot 1-2
Ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa voiton ottanut Indians sai taipua toistamiseen Classicille. Harvinaisen myöhään aloitusajankohtaan pelattu kolmas kohtaaminen oli kuritonta peliä kummaltakin joukkueelta. Ensimmäiselle erätauolle mentiin vieraiden johdossa, mutta toisen erän aikana Indians kiri maalilla ohi Classicista ja ratkaisu jäi viimeiseen erään. Kolmannessa erässä nähtiin vain erikoistilannemaaleja Classicin osuessa peräti neljästi punaisten väliin. Viimeisen erän erikoisuutena nähtiin viiden sekunnin välein tuomitut rangaistuslaukaukset, joista molemmat joukkueet kasvattivat maalitiliään. Loppunumerot 8-10 Classicille.

13 comments

  1. Vieläkä siellä Monnarilla junnut pelaa sillä suomen huonoimalla parketilla? Se meinaan pitäs ehdottomasti kieltää, ainakin A junnuissa! On siitä vaan hirvee etu kotijoukkueelle! Happee on hyvä porukka, mut muille se kenttä on painajainen!

  2. Kyllähän esim lerssilläkin on parketti yleensä tapiolassa alla..

  3. Jari
    22.3.2012 9.14
    Kiitokset pääkallolle näistä nuorten sm-sarjan raporteista!

    ”raporteista” Suoraan tulospalvelusta vain kaikki asiat

  4. markukselle? tarkoitatko että on kätevämpää hakea noita tietoa liiton kivikautiselta palvelulta? Etsi sieltä yhden ottelun tiedot niin joudut kertomaan ensin että haet kilpailusarjoja KLIK valitse kausi KLIK valitse… KLIK KLIK KLIK ….KLIK KLIK KLIK
    ja noin 178 klikkauksen jälkeen olet saanut nuo ylläolevat tiedot. Aika kätevää vai mitä?

    no onneksi olen fudiksessakin mukana ja esim talvisarjan tulokset voi esittää näinkin jos on rahaa niinkuin tuolla espoolaisella fudisseuralla, liitollahan ei ole joko rahaa tai halua kehitäää:
    http://www.turnauspalvelu.fi/fcespoo11/sarja_P00.html

  5. Ei aina tarvii purnata, hyvähän se on, että on junnujen peleistä tämänkin verran dataa. Mikä estää lukijoita kommentoimasta, mikäli on jotain muutakin jutun juurta peleistä?

    Jyväskylässä oli ainakin tunnelmaa, kun junnujen eiliseen puolivälieräpeliin kerääntyi lähes 500 katsojaa. Lippuluukulla oli kuhinaa, mutta lipetit olivat pelin tasoon nähden erittäin edulliset (3e/5€). Molemmilla joukkeilla heilahti reppu melko herkästi, mikäli toinen joukkue pelasi miesylivoimalla. Viimeisellä minuutilla Oilersilla taisi jäädä jopa yksi maali saamatta, noin parikymmentä sekuntia ennen loppua näytti ainakin katsomoon siltä, että pallo olisi käväissyt maaliviivan paremmalla puolella.

  6. sepoo
    22.3.2012 14.12
    no ens keväänä happee ei pärjää.

    Ainahan kaikki on sanonut noin, mutta silti Happeen joukkue on menestynyt vuodesta toiseen.

  7. Ehkä tuossa sepoon viestissä oli mukana seitinohuesti sarkasmia mukana. Katsos kun samaa on jauhettu vuodesta toiseen.

  8. dOb? Ei se liiton tulospalveu nyt noin kaamea ole 😛 Mukavaa kuitenkin lukea junnujen ottelutuloksia täälläkin. Toivottavasti saadaan myös A-junnujen nousukarsinnoista lyhyet raportit tänne, eli putoaako Karhut ja nouseeko Tiikerit vai kuinka käy?