Hyytiäinen, Kinnunen ja Niiva jatkavat Josbassa

Josban maalinsuu on tilkitty ensi vuonnakin, kun Lauri Hyytiäinen jatkaa Josbassa kaudella 2012-2013. Hyytiäinen on pelannut Josbassa jo muutaman vuoden ja on nyt ponnistanut selkeäksi ykkösmaalivahdiksi.

Josba on tehnyt jatkosopimukset myös kahden hyökkääjän kanssa. Tällä kaudella runkopelaajiksi nousseet Henrik Kinnunen ja Mikko Niiva jatkavat joukkueessa.

Sekä Hyytiäisen, Kinnusen että Niivan sopimus on yksivuotinen.

Josba vihjailee tiedotteessaan myös valmennuspuolen sopimuksilla. Ehdolla on tällä hetkellä kolme nimeä, joiden toimenkuvasta ja vastuualueista vielä neuvotellaan. Josban mukaan valmennustiimi vahvistuu kauteen 2012-2013 verrattuna. Lopullinen koostumus julkaistaan, kun lopullinen roolitus on kohdallaan.

Jo aikaisemmin on käynyt ilmi, että Antti Ruokonen ei todennäköisesti jatka päävalmentajana.

2 comments

  1. Tämän lisäks paikkallisen 2. divari joukkue Leba96:n paras pistemies, Josban kasvatti ja entinen junnu-maajoukkue pelaaja Mikael Ahponen tullaan ainakin joukkueen ringissä näkemään, jos on uskominen Karjalaisen tekemää juttua Lebasta.

  2. Tomi Lautanen jatkanee Josbassa. Sen sijaan Tatu Eronen lähtee Tampereelle ja Classiciin. Aapo Mutanen, Janne Louhelainen ja Arto Vainikainen pelaa ensi kauden Josbassa! Tatu Väänänen pelaa ensi kauden joko SPV:ssä tai Josbassa