Ilves liigakarsii FBT Poria vastaan, Tiikerit, Papas ja Rangers kakkosdivariin

Salibandyn Divari pelattiin loppuun tänään. OLS Oulusta oli varmistanut jo aiemmin suoran nousun Salibandyliigaan, ja tänään selvisi, että Tampereen Ilves ja Indians Espoosta pääsevät yrittämään liiganousua karsinnan kautta. Ne sijoittuivat Divarissa toiseksi ja kolmanneksi.

Ilves haastaa liigakarsinnassa FBT Porin ja Indians Lappeenrannan NST:n.

FoSun, Blue Foxin, Steelersin, Blackbirdsin, ÅIF:n, PSS:n, SalBan ja Woodcuttersin kesäloma alkoi runkosarjasta.

Tikkurilan Tiikerit Vantaalta, Kajaanin Papas ja Kirkkonummi Rangers putosivat II divisioonaan.

Sunnuntain Divari-kierroksen tulokset:
SalBa-Indians 6-4
Rangers-PSS 8-6
ÅIF-Ilves 10-6
Blue Fox-OLS 7-9
Woodcutters-Papas 7-4
Blackbirds-Steelers 6-8
Tiikerit-FoSu 9-7

23 comments

  1. Hyvin pelas inkkarit, ilves ja varsinkin fosu vikan kierroksen 🙂 koko kausi kulminoituu tappioon tiikereille 😀 haluttiinkohan edes karsintoihin?

  2. Rastas onnistui taas mokaamaan nousun. NST:tä vastaan ei saumoja.

  3. Inkkarit jatkaa tulevalla kaudella siellä missä kuuluukin, 3-0 NST:lle. Ilves voi laittaa Porin tiukoille mutta luulen että porilaisilla on kovempi halu pysyä liigassa kuin ilveksellä nousta.

  4. Käsittääkseni myös OLS:n kesäloma alkoi runkosarjan päätyttyä..?

  5. Ainakin tänään aika linjaton ja pihalla kuin lumiukko.. Voivoi mitä vihellyksiä!

  6. Hyvä Vantaa! HaKi liigasta alas viime keväänä, nyt fuusiona haki-tiikerit kakkoseen… Ihan hyvin te vedätte, varsinkin itkevä koutsi… Koittakaa ny pysyä edes siellä kakkosessa.

  7. Hyvä Vaasa! Ei paljon oo näkyny Vaasalaisia liigakartalla joten aika hiljasta ton huutelun kanssa (: Tuon toki allekirjoitan että itkevä koutsi on surkea juttu.

  8. Väkiluvut vähän eri luokkaa vaasalla ja vantaalla eli luulisi vantaalta löytyvän pelaajia divaritasolle, mutta lieneekö valmennuksen taso syynä hyvien pelaajien valumiseen muualle?

  9. Kyllä fosu karsintoihin halusi mutta jäi omat hommat tekemättä kun tuijotettiin muiden tuloksia,heh hauskaa oli niin jatkossakin ilman menestystä eli puuhastelua

  10. Juhola vihelsi aika hyvin ja jos virheitä tuli, niin aika paha se on yksin 1div. Peliä viheltää…

  11. Olis ehkä uutisoimisen arvoista, että Juha Laitila paukutti divarin uuden piste-ennätyksen. Johnny Ojalan 6-7 vuotta vanha ennätys, 89 pistettä, ylittyi yhdellä pistellä.

  12. Olisko aika tiukentaa vaatimuksia kenttien suhteen… Aika surkean olonen tuntu olevan Tikkurilassa…..

  13. Tikkurilassa sentään kohtuullisen hyvä parketti. Raumalla ja Kajaanissa jotain ihan muuta.

  14. Omasta mielestäni Tikkurilan parketti on erittäin huono verrattuna Raumaan ja Kajaaniin. Mielipideasiahan tuo taitaa olla.

  15. Ei Tikkurilan tai Kajaanin parketeista tarvitse puhua, ainakaan vuoteen, mutta koska tämäkin viestini varmasti poistetaan kohta, niin ihan sama!?!