Indians järkytti Classicia nuorten SM-sarjassa

A-nuorten ensimmäiset puolivälieräottelut pelattiin lauantaina. Kotitaika piti kolmessa ottelussa neljästä, mutta Koovee yllätti SPV:n Seinäjoella ja haki 7-3 vierasvoitolla kotiedun itselleen.

Tapiolan Urheiluhallissa nähtiin ensimmäisen kierroksen pommi, kun Indians piti Classicin nollilla voittaen peräti 9-0. Nollapeli oli kauden ensimmäinen koko A-nuorten SM-sarjassa. Indiansin maalilla torjui tämän viikon tiistaina 18-vuotta täyttänyt B-juniori Mikko Kirvesniemi, joka venyi pallon eteen vakuuttavin ottein. Indiansin läpi ottelun kestänyt korkea karvaus sekä onnistunut erikoistilannepelaaminen takasivat hyvän maalivahdin ohella avausvoiton sarjassa.

TPS kukisi Miko Kailialan (4+0) johdolla Tapanilan Erän lukemin 6-3. Ottelun puolivälissä TPS:n Antti Keskitalo sai punaisen kortin väkivaltaisuudesta, mutta Erä ei onnistunut hyödyntämään viiden minuutin jäähyä ottelun ollessa 5-3 tilanteesa. Loppunumerot ottelun viimeisellä minuutilla viimeisteli Miko Kailiala ylivoimalla epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen.