Jari Nissinen kehittämään ”öljyputkea”

Espoon Oilers on nimennyt Jari Nissisen, 42, seuran valmennuspäälliköksi. Oilersin verkkosivujen mukaan valmennuspäällikön toimenkuvaan kuuluu urheilutoiminnan koordinointi ja kehittäminen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Nissinen on tehnyt pitkän valmennusuran Oilersissa sekä juniori- että liigavalmentajana. Oilersin lisäksi hän toiminut valmentajana monissa muissakin pääkaupunkiseudun seuroissa (mm. SSV, M-Team, Rangers). Liigajoukkueissa Nissinen on voittanut urallaan yhden SM-kullan, -hopean ja pronssin sekä EC-hopean ja –pronssin. Viimeiset vuodet Nissinen on toiminut Oilersissa NG-joukkueiden juniorivalmentajana.

Nissinen on suorittanut Salibandyliiton HVT-valmentajatutkinnon.

– Odotan todella motivoituneena tätä uutta työhaastetta kotiseurassani. Tavoitteenani on erityisesti kehittää seuran valmennuksellista osaamista ja tekemistä sekä sitä kautta koko seuran tavoitteiden mukaista toimintaa pidemmälläkin tähtäimellä. Oilers on valtakunnallisestikin tunnettu ja arvostettu organisaatio, joka tuottaa mm. NG-Akatemia –joukkueiden ja sen kuuluisan ”öljyputken” kautta joka vuosi uusia, taitavia pelaajia liigajoukkueeseen, Nissinen toteaa.

Lisää Nissisen pestistä Oilersin kotisivuilla.