Mika Kohoselle jatkosopimus Storvretaan – ”Tämä on toinen kotini”

Kuva: IFF

Suomalaiset salibandyfanit saivat sunnuntaina huonoja uutisia. Maailman paras pelaaja ei vieläkään palaa kotoiseen Salibandyliigaan ensi kaudella. Mika Kohonen teki vuoden jatkosopimuksen Storvretan kanssa.

– Tämä, Storvreta IBK ja Uppsala, on toinen kotini. Mutta synnyin Suomessa ja kuolen Suomessa, Kohonen kommentoi UNT.se:lle.

Kohonen kertoo, että vuoden sopimus ei tarkoita, että hän palaa varmasti seuraavan kauden jälkeen Suomeen. Paluu koittaa aikanaan, mutta ajankohtaa hän ei halua luvata. Tällä hetkellä mennään kausi kerrallaan.

– Tuntuu todella hyvältä, että pystyn nyt keskittymään pelaamiseen täysillä, Kohonen hehkuttaa.

Pääkallo:fi:n bloggaajanakin toimiva Kohonen valittiin helmikuun alussa neljännen kerran maailman parhaaksi pelaajaksi.

Kohosen ja Hannes Öhmanin Storvreta pelaa parhaillaan Ruotsin Superliigan puolivälieriä. Storvreta johtaa ottelusarjassa Linköpingiä voitoin 2-0 (voittolukemat 9-5 ja 9-4). Seuraava peli pelataan maanantaina.

Jos ruotsin kieli taipuu, niin Kohosen sopimuksesta voi lukea lisää mm. UNT.se:n ja Innebandymagazinetin sivuilta.

4 comments

  1. Ei SPVllä varaa maksaa niin kovaa palkkaa? Ehkämestaruuskauden jälken rahavarannotkin paranee?

  2. Innebandymagazinetin jutussa Mika kertoo, että olisi kyllä saanut saman verran rahaa SPV:stäkin, joka oli Storvretan lisäksi ainut seura, jonka kanssa neuvotteli. Lisäksi käy ilmi, että sopimus on yksivuotinen siitä syystä, että kropan kestämisestä ei ole takeita. UNT:n jutussa Mika kuitenkin toteaa, että Suomeen muuttaminen on joskus edessä ja olisi parempi tehdä se kun vielä pelaa.

  3. Hyvä, että maailman paras jatkaa. One more year Mika, thanks!