Kooveen pelaajarunko jatkaa – superlupaukset mukana

Kauden positiivisiin yllättäjiin kuulunut Koovee on aloittanut ensi kauden joukkueensa julkistamisen. Koovee tiedottaa ensi kauden joukkueesta viidessä eri osassa ja nyt on selvillä jo kymmenen sopimuspelaajan nimet.

Täksi kaudeksi Classicista naapuriseuraan siirtyneet Emma Rantanen ja Siru Torkki jatkavat Kooveessa myös seuraavat kaksi kautta. Lisäksi Kooveen oma kasvatti Juulia Lintula on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Tällä kaudella ykkösmaalivahdin tittelin itselleen ottanut Sonja Mäkinen jatkaa myös Kooveen paidassa. Näiden sopimusten lisäksi Suomen ehkä tämän hetken tunnetuimmat superlupaukset eli Oona ja Veera Kauppi jatkavat Kooveen riveissä ensi kaudella.

Tässä Kooveen julkistetut pelaajasopimukset tällä hetkellä.

Maalivahdit:
Sonja Mäkinen

Puolustajat:
Tiia Leppänen
Juulia Lintula (2-v.)

Hyökkääjät:
Oona Kauppi
Veera Kauppi
Tiina Lehto
Outi Mikkola (2-v.)
Emma Rantanen (2-v.)
Siru Torkki (2-v.)
Jetta Uotila

Lue lisää Kooveen sivuilta.

10 comments

  1. Kaupin likat oli jo tällä kaudella Kooveen edustusjoukkueen tärkeimmät tyypit. Kävivät voittamassa ainakin kolme peliä edustukselle. Ens vuonna sitten voivat pyörittää lisää.

  2. Väärin. 3 voitto-ottelusta joukkue saa yhteensä 6 pistettä. Sillä ei yksikään joukkue sijoitu sarjassa niin ylös kun Koovee sijoittui. Vaikka Koovee olisi nuo ottelut hävinnyt missä nämä juniorit olivat mukana (mitä suuresti epäilen kun katsoo joukkueen koko kauden menestystä), olisi joukkue silti pelannut tällä kaudella play-offeja.

    Kyllä ne joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat ne runkopelaajat jotka koko kauden pelasivat joukkueen riveissä. Koovee kuului kauden ehdottomiin positiivisiin yllättäjiin ja tästä onnittelut Tampereen suunnille!

    Tänä vuonna oli Classicin rutiini vielä Kooveelle liikaa, mutta ensi vuonna on työn teon jatkuessa varmasti mahdollisuus vielä parempaan menestykseen ja tässä yhtälössä nämä 2 lahjakasta junioria tuo varmasti lisää hyviä vaihtoehtoja peluutukseen. Tällä kaudella taisivat pelata lähinnä muutaman pelin heikompia peräpään joukkueita vastaan – mielenkiintoista nähdä mihin ensi kaudella pystyvät jos saavat vastuuta liigan kovempia joukkueita vastaan.

    Ollut hieno seurata tällä kaudella Kooveen taivalta – ovat nostaneet omia junioreita rohkeasti mukaan edustuksen pelaavaan kokoonpanoon ja pelanneet joukkueena hyviä pelejä. Tuon tyyppinen toiminta mahdollistaa menestyksen tulevaisuudessa – ehkä jo ensi kaudella? Naapuriseura Classicissa tilanne taitaa olla lähes päinvastoin – joukkueeseen rekrytoidaan (rahalla vai millä?) valmiita maajoukkuepelaajia ympäri Suomen mistä vaan milloinkin näitä on tarjolla.

  3. Classicin vetovoima perustuu siihen, että siellä on naisten puolella paras tekemisen kulttuuri ja se kehittää pelaajia. Kooveen nykyisistä runkopelaajista lähes kaikki ovat Classicin kasvattamia ja kehittämiä pelaajia, muutama oma junnu toki lisämausteena. Kaupit näyttäis olleen pöytäkirjojen mukaan aika ylivoimisia niissä peleissä mitkä pelasivat. Ens vuonna tekevät yli puolet joukkueensa maaleista. Se voi riittää jopa 4 parhaan joukkoon.

  4. liioittelua? jaa että ne loput 20 pelaajaa tarvittais kans, eikä Kaupit yksin hanki Kooveen pisteitä? No niin kai 😉

  5. Mutta ketkäs Classicin runkopelaajista ovat Classicin kasvattamia?

    Ainakin yksi suurimmista syömähampaista eli Sipiläinen taitaa olla alunperin Kooveen kasvatteja?

    Kyllä ylivoimainen enemmistö Classicin pelaavista pelaajista on tullut muualta ja ollut nk. valmis peluri jo liittyessään joukkueeseen (Korhonen, Alanko, Rantala, Luomaniemi, Paavola nyt esimerkiksi) että eiköhän se ole niin että hyvät pelaajat kehittävät toisiaan kun ovat yhteen läjään saatu liitettyä eikä niinkään se ”seuran kulttuuri”.

    Sarkastisesti sanottuna: hyvin näyttää tuo Classicin kulttuuri toimivan ja pelaajia palvelevan kun noin moni juniori-ikäisistä on sieltä vaihtanut pois esimerkiksi juuri Kooveehen. Eli olisko niin että omille junioreille ei Classicin riveissä oikein sijaa löydy vai missä vika että sieltä halutaan pois?

    Mites muuten Classicin tyttöjunioreiden kaudet ovat sujuneet?Se kertoo mielestäni seuran kasvattamistaidosta ja kehittävästä kulttuurista eniten. OLS, Tiikerit, Koovee, Erä ovat käsittääkseni kaikki pärjänneet SM-tytöissä tällä kaudella Classicia paremmin. Nuoremmista ikäluokista ei tietoa.

  6. Ei kai kilpaurheilussa ole tärkeintä junnuja peluuttaa? Tilanne pitäisikin olla sellainen ettei junnut helposti pääse aikuisten pääsarjan parhaan joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Ainakin jos lajille halutaan arvostusta.

  7. Montako Kooveen runkopelaajaa todella on Classicin kasvatteja? Torkki ja Rantanen ainakin. Classicista siirtyneistä Leppänen on Ylöjärven pallosta, Ahola NOPSista, Lehto rannikolta, eli ei voida puhua classicin juniorityön tuloksista. Sitävastoin Sipiläinen ja maalivahti Lakkala ovat siirtyneet Kooveen junioreista Classiciin ja nousseet kovien pelikavereiden kanssa pinnalle.Paavola aloittanut salibandyuransa kooveessa myös?

    Lopputulos?plusmiinusnolla.

    Joten…eiköhän tämä keskustelu ole vähän turha.

  8. Niin no..mikä on sitten kasvattaja seura, entäs se seura missä pelaaja kehittyy.
    Kasvattajaseuraksi kai katsotaan, vaikka on parin kauden jälkeen siirtynyt raakileena pois?
    Tärkeintä on pelata siinä seurassa missä voi kehittyä ja mistä pääsee taas ponnistamaan uusia haasteita(jopa uusia seuroja) kohti.

    Niin, jos haasteita kaipaa ja on kiinnostunut kehittämään itseään.