Koponen innoissaan finaalirevanssista – ”Ihan loistavaa”

SPV voitti miesten Salibandyliigassa keskiviikkona Happeen jatkoajalla 8-7 ja eteni finaaleihin voitoin 3-0. Kolmannen välierän ratkaisi ajassa 66.46 Tommi Ahola. SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen oli taiston tauottua helpottunut mies.

SPV:n ja Happeen välinen kolmas välierä oli rikkonainen. Jäähyjä jaettiin useampi. Eniten puhutti Tatu Väänäsen heppoisesti viimeisessä erässä saama viiden minuutin jäähy, jonka ansiosta Happee onnistui viemään pelin jatkoajalle.

– Ollakseni rehellinen, tänään jäi sellainen tunne, että peli meinasi jäähyjen kautta lipsahtaa käsistä. Toki jäähyt kuuluvat peliin ja niitä pitäisi pystyä tappamaan pois. Tänään tuli viisi, toisessa pelissä kolme ja ensimmäisessä kaksi erikoistilannemaalia vastustajalle. Siihen ei voi olla tytyyväinen, Koponen tarinoi Pääkallo.fi:lle.

– Viidellä viittä vastaan pelaamista kun ajattelee, niin olen sitä mieltä, että aivan oikea joukkue voitti ja meni jatkoon tästä sarjasta. Olimme sen verran edellä.

Koponen oli suorastaan onnellinen, että finaaleissa vastaan asettuu tuttu vastustaja viime keväältä.

– On pakko sanoa, että on ihan loistavaa, että vastaan tulee SSV. Viime vuodesta jäi omat ajatukset elämään. Se oli hyvä sarja, mutta he olivat silloin parempia. Olisi ollut sääli, jos finaaleissa olisi ollut vastassa joku muu. Nyt saamme pelata sitä vastustajaa vastaan, joka on kiistatta 2000-luvun joukkue, Koponen tunnelmoi.

4 comments

  1. Nyt on asenne kunnossa. Miksi sitä lähteä huonoja voittamaan kun kuninkaankin voi syrjäyttää? 😀 Vapise Kurre, tänä vuonna sä jäät sateen taa.

  2. Tehkää juttua siitä kuinka riitesuo erätauolla teloi tuutsin polven!