Kova siirtohuhu: Unelmaketju jälleen yhteen?

Vaikka kuluvan kauden Suomen mestari on vielä ratkaisematta, niin pelaajasiirtomarkkinat käyvät jo kuumina ensi kautta silmällä pitäen. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan SSV havittelee joukkueeseensa todellista superketjua.

Epävirallisten tietojen mukaan SSV yrittää saada riveihinsä aikoinaan HIFK:ssa ja TPS:ssä kovaa jälkeä tehneen hyökkäysketjun Markus Olkkonen-Riku Kekkonen-Kari Koskelainen. Saamiemme tietojen mukaan myös Espoon Oilers on havitellut Kekkosta ja Olkkosta ensi kauden joukkueeseensa.

Jos kyseinen kolmikko siirtyy kokonaisuudessaan SSV:n riveihin, ja kun yleisesti Juha Kivilehdon paluuta SSV:hen pidetään melko todennäköisenä, niin Pasilassa nähtäneen jälleen todella nimekäs nippu ensi kaudella. Pääkallo.fi seuraa tilanteen kehittymistä.

Kauden päätyttyä Tirsamaassa alkaa pyöriä jo tutuksi tullut Huhumaa-osio, joka niputtaa yhteen liigan kuumat siirtohuhut.

11 comments

  1. tuskin monikaan. Aika varmasti SSV:n ykönen pysyy vielä ensi kauden kasassa, koska MM kisavuosi tai sitten voihan se muutamalla tulla lopetus. Ekaa on pelattava vaan tämä kausi pois alta

  2. Aivan tuulesta temmattu juttu taas. Kaikki noista kolmesta pelaavat ensi kaudella Sveitsin liigaa.

  3. Kekkonen ei todellakaan ole menossa lähellekään yhtäkään tamperelaisjoukkuetta. Ihan tuulesta temmattuja. joku keksi joskus Backman ja Kekkonen yhteyden ja sen jälkeen siitä syntyi huhu. Ennenkin havitelleet ja aina tyhjä arpa. SSV.

  4. Olkkonen ja Koskelainen jatkavat nykyisissä seuroissaan ja Kekkosellakin on kysyntää Churin suunnalta.

  5. Alkaa ensi vuoden mestaruus olla jo nyt taputeltu SSV:lle. Konkarit jatkavat MM-vuoden. Kivilehto tekee paluun, ja jos vielä Kekkonen kaupan päälle.

  6. Ei niin hyvä asia lajille, jos taas ensi vuonna on vain pari joukkuetta joilla on oikeasti mahdollisuus mestaruuteen..
    Liiga pitäisi supistaa 10 joukkueeseen, 2 viimeistä tippuisi suoraan. Divariin kaksi lohkoa, joihin molempiin 8/10 joukkuetta, ykköset nousisi suoraan. Turhat karsinnat pois liigan ja divarin väliltä ja tulisi vaihtuvuutta.