Kuvat: Ilveksen nousujuhlat Raholassa

Ilves nousi sunnuntaina sensaatiomaisesti miesten Salibandyliigaan kaudelle 2012-2013. Liigakarsinnoissa kaatui FBT Pori voitoin 3-2. Pääkallo.fi tarjoilee kuvaaja Topi Naskalin kuvakattauksen viidennestä ja ratkaisevasta ottelusta.

Ilves vei ratkaisupelin lukemin 6-2. Raholassa ottelua seurasi yli 800 katsojaa.

15 comments

  1. Aivan mahtavaa Ilves! En oo salibandyn ystävä ollut aikaisemmin, mutta nyt kun Ilves nousi, niin harkitsen jopa kausarin ostoa! Ens kaudella fanittaan.

  2. Ilveksellä tulee varmasti olemaan katsojia ensi kaudella. Ilveksen brändi on niin vahva ja tätä on moni odottanut.

  3. Kooveehan on jo julkistanut 19pelaajan ensi kauden sopimukset, classicilla ja krpllä voi tulla lähtöjä ilvekseen

  4. Varmaan saa jonkun verran ”paluumuuttajia” mutta siltikin isot kalat jäävät saamatta ihan sentakia että tälläkin kaudella pelaajat maksoivat pelaamisestaan. Muualla pelaajille maksetaan 🙂

    Reilu viisikollinen hyviä pelimiehiä ja ihan ok duunareitakin Ilveksellä on mutta ilman olennaista reenikulttuurin muutosta liigakaudesta tulee kyllä todella pitkä ja tuskainen!

  5. Paljonko muuten liigassa pelaa tällä hetkellä ukkoja jotka on Ipasta ponnistaneet tai vaikkapa jossain vaiheessa siellä pelanneet ???

    Tulee äkkiseltään mieleen ainakin herrat Lassi Vänttinen, Sami Nyman, V-M Virtanen, Matti Koskela, Lauri Hannelius, Ilkka Mäkipää, Tomi Sarajärvi, Miika Nieminen, Asser Jääskeläinen…

  6. Missä nämä Ilveksen ”kannattajat ” ovat tällä kaudella luuranneet ?yleisö keskiarvo 83 katsojaa..hei halooo… Onnea Ilves sarjanousun johdosta !!!

  7. ”Missä nämä Ilveksen ”kannattajat ” ovat tällä kaudella luuranneet ?yleisö keskiarvo 83 katsojaa..”

    Oliskohan kyse niinkin ihmeellisestä asiasta, että kovat matsit vetää paremmin väkeä paikalle? En esim. itseäni pidä minkään joukkueen varsinaisena fanina, mutta käyn säännöllisen epäsäännöllisesti katselemassa kaikkia mielenkiintoisia matseja lajista riippumatta. Ei puhdaoppisen masokistista fanipuritaanisuutta vaan kermat päältä-tyyppistä penkkiurheiluhedonismia 😉

    Tampereella tätä palloilutarjontaa riittää pääsarjatasoille jo muutenkin siihen malliin, että divariporukoille ei katsomoon valitettavasti jää enää kuin lajiporukka, jos sitäkään kovin paljon.

  8. Toivon tupsukorville menestystä katsomo puolella..vaikka tuplaamista tohon keskiarvoon..166 kats. Ja Raholan Metallibunkkerista Vex…..ei Metroon..vaan kaukajärven ”rättihalliin”

  9. Mites ” peehoo ” tuo loviisan pleijareiden reilu 500-katsojaa versus vaikkapa Wirmon peliin?

  10. On se hyvä, että ilves nousi salibandy-liigaan niin nähdään lisää mielenkiintoisia Tampereen paikallistaistoja ja muutenki hyvää salibandya. Itse olen muutaman KooVeen pelin käynyt katsomassa ja todella hyviä pelejä ollut, etenkin tämä puolivälierä sarja OIlersia vastaan

  11. Kahden (eriaikaisen) liigapelin iltoja Manseen ensi kaudella! toivoo TPS-fani.

  12. Mitä tarkoitat, Töyrylä? Ilves-TPS klo 17 ja Classic-TPS klo 20? Vai miksi kahta liigapeliä samalle illalle, Tps-fanina, toivot?

    Kai siihen voisi vielä vetää perään keskiyön klassikonkin, Koovee-Tepsi klo 24. Hallit ja toinen joukkue vaan vaihtuisivat mut Tepsi säästäis dösäkuluissa. Niinkö?

  13. Heh heh, Lapa 🙂 🙂

    Olen TPS- ja salibandy-fani, joka tykkää katsoa muitakin kuin TPS:n pelejä. Esimerkkinä helsinkiläisten tempaus, jossa samassa hallissa oli kaksi liigamatsia samana päivänä. Sen sijaan, että pelattais samaan aikaan (eri halleissa), kuten niin usein on käynyt.

    Pointti ei siis mitenkäään liittynyt tepsiläisyyteen, sori että mainitsin tuon kirosanan TPS. Pointtini oli se, minkä sanoin: kahden pelin iltoja ilman päällekkäisyyttä.

    Siis Nyt olis periaatteessa mahdollisuus nähdä kaksi peliä samalla paikkakunnalla samana päivänä. Mannaa sekä paikallisille tosifaneille että kauempaa tuleville intoilijoille kuten minä, joka tykkää nähdä mahdollisimman paljon matseja livenä. Vielä parempi jos matsit saatais yhteistyössä ynnättyä jonkinlaiseksi paketiksi, kuten SSV ja M-Team tekivät Helsingissä.