”Lämminhenkinen” keskustelu herätti Kooveen

Koovee otti miesten Salibandyliigassa keskiviikkona toisen kiinnityksen ottelusarjan voittoa ajatellen kaataen Espoon Oilersin vieraissa lukemin 6-4. Sarja on nyt tamperelaisten hyväksi lukemin 2-1.

Vieraat lähtivät otteluun hieman löysin rantein, sillä kotijoukkue Oilers johti avauserän jälkeen lukemin 4-1. Toiseen erään Koovee käänsi uuden lehden ja tuli kentälle huomattavasti vahvempana. Viimeiseen erään lähdettiin 4-4-lukemissa. Myös päätöserä mentiin vieraiden johdolla. Jussi Luoma iski voittomaalin ja Tomas Sladky sinetöi ottelun tyhjään maaliin.

– Ensimmäisellä erätauolla käytiin ”lämminhenkinen” keskustelu. Sitten saatiinkin jalka liikkeelle ja taisteluilme päälle. Voitettiin erä 0-3 ja selkeästi haluttiin tulla tasoihin. Viimeisen erän ensimmäinen kymppi oli hyvin tasainen ja pallo pomppi siinä meille. Viimeisen kympin kaveri tuli todella lujaa, mutta Joni Järviö kesti maalilla huikeasti ja päästiin iskemään vielä tyhjiin, Riihimäki kertaili ottelun kahta viimeistä erää.

– Maalivahtipeli ratkaisi meille. Ehdottomasti. Kaksi erää oli meiltä hyvää taistelua ja siitä haluan antaa luonnollisesti pelaajille täyden kunnian. Peli oli vähän kevyempi ja intensiteetti oli huomattavasti pienempi, kuin edellisissä peleissä, eikä ollut niin kuuma kamppailu, kommentoi Riihimäki ottelun ratkaisevia tekijöitä.

Sarja on perjantaina katkolla Tampereella. Perjantaina olisi tiettävästi mahdollista televisioida ottelu, koska silloin ei enää pelata pudotuspelien muita kamppailuja. Tämä kuitenkin vaatisi ottelun siirtämistä Kaukajärveltä Tampere Areenalle.

– Ei kyllä ruveta ottelua Kaukajärveltä siirtämään, kun ollaan nyt kotietu saavutettu. Jos peli halutaan televisioida, niin pitää tulla Kaukajärvelle kuvaamaan, Riihimäki linjasi.

Oilers-Koovee-ottelun tilastot. Raporttia voi lukea Oilersin ja Kooveen sivuilta.

One comment

  1. Illan parhaat löytyivät maaleista, loistavaa maalivahtipeliä molemmin puolin!