Loviisa pelasi parhaan playoff-pelinsä ilman Parviaista – SPV silti välieriin

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki

SPV eteni suvereenisti miesten Salibandyliigan välieriin. SPV voitti otti keskiviikkoiltana kolmannen voittonsa Loviisan Torista lukemin 7-4.

Torin lähtökohdat otteluun olivat erikoiset, sillä joukkueen päävalmentaja Iiro Parviainen hyllytettiin joukkueen toiminnasta tiistaina. Pääkallo.fi uutisoi asiasta aiemmin tänään.

Tor pelasi ilman Parviaista ottelusarjan parhaan pelinsä, ainakin Tor-hyökkääjä Joni Niirasen mielestä. Niiranen kertoo tuntojaan SPV:n kotisivuilla.

– Ainakin tuollainen herättää, Niiranen kommentoi kysymystä, miten tuollainen uutinen vaikuttaa pelaajiin.

– Ja sen perusteella, miten tänään suoriuduttiin, se myös näkyi positiivisesti tekemisessä. Jäi tunne, että tänään hiukan paremmalla onnella ja terävämmällä viimeistelyllä olisimme taistelleet ihan tosissaan voitosta. Mutta nyt ei vaan ihan riittänyt, Niiranen kommentoi.

Tor pelasi kelpo pelin, mutta SPV suoritus oli aiempaa tahmeampi.

– En tiedä mistä johtui, ainakaan itsellä ei ollut se mielessä, että olisi katkaisupeli tai muuta vastaavaa. Peli kerrallaan tässä on menty ja vaikka kone ei käynnistynyt tänään oikein missään vaiheessa, saatiin kuitenkin tarvittavat maalit tehtyä, jotta voitto irtosi, 2+1-tehot SPV:lle iskenyt Erik Härkönen kommentoi.

SPV kohtaa välierissä sensaatiomaisesti Classicin pudottaneen Happeen.

SPV-Tor-ottelun tilastot. Raporttia voi lukea SPV:n sivuilta.

3 comments

  1. Ai parhaan pelinsä buaaahh. Ehkä tuloksen valossa mutta muuten peli oli aivan surkea ja tor onneton. Missään vaiheessa ei edes näyttänyt siltä, että olisivat yrittäneet voittaa peliä. SPV ei pelannut edes puolivaloilla mutta sekin riitti. Kaiken kaikkiaan tor iso pettymys lukuunottamatta ensimmäisen pelin ekaa 5 minuuttia. Mukavaa kesälomaa.

  2. Oli kyllä joo ponneton esitys vierailta. Kotiryhmä liukui löysästi hallittuun voittoon.

  3. Alakatsomo on aivan oikeassa. Suurin jännitys irtosi tulosseurannasta, jonka kautta Happeen suoritusta tuli seurattua. Tämä ei ole mitään ylimielisyyttä, ja kaikki kunnia Loviisalle yrittämisestä, mutta tuntuu siltä, että Loviisa ei pystynyt nostamaan tasoaan runkosarjasta. Onneksi Happee hoiti hommansa ja molemmat saa hyvät levot alle, koska nyt ne pelit vastaa alkaa.