M-Team ja SPV säilyttämässä liigapaikkansa

M-Team on yhden voiton päässä liigapaikasta. Kuva: Mikko Hyvärinen

M-Team on yhden voiton päässä liigapaikasta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Naisten liigakarsinnoissa divarijoukkueet ovat olleet helisemässä liigajoukkueiden kanssa. Molemmat ottelusarjat ovat tällä hetkellä tilanteessa 2-0. Liigapaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

M-Team ja SB Vantaa kohtaavat toista kertaa peräkkäin liigakarsinnoissa, sillä viime kauden päätteeksi juuri M-Team pudotti vantaalaisjoukkueen liigasta. Tämän kauden karsinnoissa M-Team on ollut selvästi niskan päällä kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa, sillä ottelut ovat päättyneet helsinkiläisten eduksi 6-3 ja 12-3. Ensimmäisessä ottelussa SB Vantaa pysyi M-Teamin kyydissä 50 minuuttia, mutta jälkimmäisessä kohtaamisessa ainoastaan 20 minuuttia. Ottelusarja on keskiviikkona katkolla M-Teamille Vantaan Myyrmäessä.

Toisessa otteluparissa SPV ja Papas kohtasivat toisensa kahdesti viikonlopun aikana. Ensimmäinen ottelu päättyi Seinäjoella kotijoukkueen 9-1-voittoon. SPV:n tasaisuudesta kertoo paljon se, että peräti 12 pelaajaa merkkautti tuossa ottelussa tehopisteitä SPV:n paidassa. Toinen ottelu päättyi Kajaanissa SPV:n 1-6-vierasvoittoon. SPV:n Marika Kääriäinen nakutti tehot 1+2. Selvistä lopputuloksista huolimatta molempien joukkueiden maalivahdeille ollaan kirjattu lähes yhtä monta torjuntaa. Ottelusarja on torstaina katkolla SPV:lle Seinäjoella.

6 comments

  1. Papasille olisi toivonut toisen ottelun voiton. Pelasivat välillä parempaa pallollista peliä, mutta toisin kuin aiemmin, maalinteko tökki eikä tuuriakaan ollut kyllä laisinkaan. Kiva katsoa kuitenkin että noin hyvin laittaa divariporukka liigajoukkueelle kampoihin! Töitä vaan naiset niin tulevaisuudessa palkitaan!

  2. Ahtaalle?? 1-9 ja 1-6 ?? Haloo!!! Maalit ne on mitkä ratkaisee ja tuossa ei kyllä olla ahtaalla oltu!

    Huolestuttavinta on se että SPV oli liigassa sijalla 10 ja Papas ei pysty edes haastamaan sitä! Kun Seinäjokilaiset saa liigan puolivälin yläpuolen jengeiltä turpaan olan takaa, niin Papas ei selviäis niistä peleistä alle 20 maalin tappioilla. Joten eiköhän kannata jatkaa siellä divarissa..

  3. Kattelin että SPV on saanut olan takaa turpaan vain Classicilta, Prolta ja NST:ltä.. Vertailun vuoksi OLS-SPV 7-6, Tiikerit-SPV 3-2 JA

    Mutta ei Papasilla ole liigaan vielä asiaa

  4. Liigan ja divarin tasoerot on aivan jäätävät.. Divarin paras tps häviäisi liigan heikoimmalle. Niin se vaan valitettavasti on. Pystyisi ehkä Indiansin kanssa tasaväkiseen otteluun, mutta tuskin voittaisi.

  5. Siis TPS häviäisi liigan heikoimmalle… No, ensi kaudella asia päästään mittaamaan. Veikkaan, että Koovee ja siitä alaspäin ottavat selkäänsä TPS:ltä. Olen ko. joukkueiden toikkarointia päässyt/joutunut menneen kauden aikana seuraamaan. Naisten salibandyssa TOP 4 -joukkueiden jälkeen tarjolla on vain laadutonta kuraa. Siinä porukassa kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

  6. Totta on että tasoeroja löytyy mutta loppuunsa pienistä asioista homma kiinni papasilla ym.

    Pitää uskoo omaan hommaansa ni kyllä se palkinto tosiaan tulee vielä. Papasilla hyvä meininki ja kun koutsi ja naiset jaksaa työstää ni tulosta tulee tulevaisuudessa. Ei oo isoista asioista kiinni. Taitoo kans vähä lisää. Ei heti pidä heittää kuraa silmille, töitä ne on parhaimmatki joutunu tekemään.