M-Teamin naisille ensimmäinen täplä – SB Vantaa pysyi kyydissä 50 minuuttia

Minttu Tuominen oli hyvässä vireessä SB Vantaata vastaan. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Naisten liigakarsintojen 2. vaihe käynnistyi perjantaina Vantaan Myyrmäessä, kun divarijoukkue SB Vantaa sai vieraakseen liigajoukkue M-Teamin Helsingistä. M-Team ratkaisi ottelun edukseen päätöserän puolivälin jälkeen.

Ensimmäinen erä tasattiin 1-1-lukemin, kun kotijoukkueelta maalinteossa onnistui Heidi Rönnberg ja vierailta Minttu Tuominen. Toisessa erässä nähtiin ainoastaan yksi osuma, kun SB Vantaan Jenni Rautanen siirsi kotijoukkueen 2-1-johtoon päätöserään lähdettäessä.

Kolmannen erän puolivälin tienoilla M-Team sai pelin juonesta kiinni ja siirtyi 2-3-vierasjohtoon Anni Rainion ja Tuuli Mikkosen osumilla. SB Vantaa tuli vielä kerran tasoihin, kun ajassa 50.26 Mari Peltomäki onnistui viimeistelyssä. M-Team karkasi lopulta 3-6-vierasvoittoon, kun ottelun tehokkain pelaaja (3+1) Minttu Tuominen onnistui viimeisillä minuuteilla maalinteossa kahdesti ja Pilvi Mikkonen (1+1) kertaalleen. Tuuli Mikkosen keräsi tehot 1+2. Kotijoukkueen maalivahdille Raisa Haloselle kirjattiin 32 torjuntaa ja M-Teamin Anna-Maria Linnoiselle 22 torjuntaa.

Otteluvoitot ovat nyt 1-0 M-Teamille. Ensi kauden liigapaikkaan vaaditaan kolme voittoa. Seuraava ottelu on sunnuntaina M-Teamin kotikaukalossa Ruskeasuolla. Ottelu alkaa kello 18.30. Toinen liigakarsintapari SPV-Papas aloittaa ottelusarjansa tänään Seinäjoella.