Molemmat välierät jo tänään katkolla – SPV-Happee nettilähetyksenä

Tänään pelataan miesten Salibandyliigan välierien kolmannet ottelut. Sekä SPV että SSV ovat voiton päässä finaaleista. Molemmat ottelut alkavat klo 18.30.

Salibandyliiga näyttää SPV-Happee-pelin sivuillaan nettilähetyksenä. SPV johtaa sarjaa voitoin 2-0. Ensimmäisessä pelissä SPV murskasi Happeen peräti peräti 14-6. Toisessa kohtaamisessa Happee oli paremmin mukana pelissä, mutta voitto meni silti seinäjokisille lukemin 7-5.

– Happee paransi otteitaan huimasti ensimmäisestä pelistä ja me emme saaneet sellaista tekemistä kentälle, mitä haimme. Keskiviikkona on taas uusi mahdollisuus, ja kun vielä kotona pelataan, uskon pelaajien haluavan pelata kauden parhaan pelinsä tähän mennessä. Varmasti tulee kova ja ehkä lämpöinenkin vääntö, mutta oleellistä on keskittyä hyvin, elää hetkessä ja pelata vain ja ainoastaan sitä yhtä tilannetta kerrallaan, SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen kommentoi seuran kotisivuilla.

– Hallittiin tosiaan peliä lukuunottamatta viimeisen erän ekaa kymppiä. Tänään uskon, että pystymme pitämään tasomme ja voittamaan ottelun, Happeen valmentaja Mikko Lehto puolestaan sanoo.

SPV-Happee-pelistä voi lukea ennakkoa sekä SPV:n että Happeen sivuilta. Nettilähetystä pitäisi pystyä seuraamaan tuosta.

Keskiviikon toisessa välierässä kohtaavat SSV ja Koovee. SSV johtaa sarjaa SPV:n tavoin 2-0 (otteluvoitot 7-6 ja 4-3ja), mutta SSV-Koovee-sarja on ollut huomattavasti toista paria tasaisempi. Molemmissa kamppailussa Koovee on johtanut peliä, mutta hallitseva mestarijoukkue on tarjonnut huiman kirin ja myös edennyt voittoon asti.

– En osaa sanoa mitään ”poppaskonsteja”, mutta jossain vaiheessa työnteko palkitaan. Joukkue on hyvässä tikissä ja sarja edelleen avoimena. Yksi voitto tarvitaan, niin kaikki on taas avoinna, Koovee-luotsi Arto Riihimäki arvioi konsteja sarjan kääntämiseen.

SSV-Koovee-pelistä voi lukea ennakkoa sekä SSV:n että Kooveen sivuilta.

2 comments

  1. Hyvin ainakin tuomarit tasoittavat voimasuhteita. Käsittämätön 5 minuutin jäähy viimeisen 10 minuutin aikana play-off pelissä?? Ei olisi ollut 5 min jäähy edes runkosarjassa.

  2. olipa kyllä kummallisia jäähyjä. kuuselan jäähy ja varsinkin tämä väänäsen. kovasti puhutaan pelin kovuudesta pleijareissa, mutta jotenkin tuntui, että nyt vihellettiin ihan toisin välillä. olisi mielenkiintoista kuulla asiantuntijoiden kommentteja tähän.