Näin Happee siirtyi jo voiton päähän välieristä – Katso maalit

Happee voitti maanantaina kotonaan 821 katsojan riemuksi Classicin puolivälierissä jo toistamiseen ja valmistelee pudotuspelien yllätystä. Ottelun maalien lisäksi kotijoukkueen koostamalla videolla on Classicin Ray Backmanin, Happeen Seppo Pulkkisen sekä pelaajien kommentit.

Happee voitti ottelun Jyväskylässä lukemin 8-5. Happeen kapteeni Petri Kauko näytti omilleen esimerkkiä tehoilla 1+3, ja kymmenen vuotta Kaukoa nuorempi Joonas Pylsy säesti hattutempulla. Classicin tehomies oli Vesa-Matti Virtanen niin ikään hattutempullaan.

Sarja on katkolla Happeelle ensimmäisen kerran keskiviikkona Tampereella.

Pääkallo.fi paljasti sunnuntaina, että mikäli Classic ei venytä peliä neljänteen otteluun, niin tulevana perjantaina ei todennäköisesti nähdä televisiosta suorana mitään salibandyn puolivälieräottelua.

22 comments

  1. Kyllähän näistä maaleistakin sen jo näkee, että Classicin peli kaatuu maalivahtiin täysin.

  2. Onko muuten vaan meikäläisen koneella ongelmia tuon huulisynkan kanssa?

  3. Nieminen omassa hommassaan mutta vastaavasti oli useampi maali missä Classicin kenttäpelaajia ei näytä oman maalin suojeleminen kiinnostavan lainkaan. Ei se silloin veskallakaan helppoa ole.

  4. Siis hetkinen. Mitähän täällä kommentoijat maalivahdilta odottavat? Ei ehkä kannata vetää lopullisia johtopäätöksiä maalikoostevideoista, joista ei edes näe palloa kunnolla…

    Nieminen, jolla pää kyllä kestää, on minusta nostanut tasoaan näissä peleissä runkosarjan hetkellisen laiskannäköisen menon jälkeen. MV-pelistä Classicin menestys ei todellakaan jää kiinni. Se ei vaan tässä lajissa riitä kun classicin puolustus seilaa täysin tuuliajolla ja Happee pääsee rauhassa tähtäilemään parhaasta sektorista…

  5. Kyllähän noissa aika paljon merkkausvirheitä oli. Ja entäpä viimeinen maali: Pylsy juoksi keskeltä läpi kun C:n pelaajat jättivät siihen kohteliaasti käytävän. En panisi Niemisen piikkiin. Ja on sentään torjunut sarjassa jo neljä rankkariakin. Happeen jätkät kokeileet ihan turhaan kuljettaa suoraa kohti kun Nieminen ei liiku keskeltä mihinkään. Sivusta lähestyen äijän saisi liikkeelle.

  6. Samat sanat. Ei pään kestämisestä mitään väitteitä olekaan, mutta kiinni pitäisi paremmin näissä peleissä palloja saada.

  7. Kyllähän jos 8 päästää niin saakin hävitä pudotuspeleissä.Kattoo esim taas SSV:TÄ niin 3 maalia päästetään ottelussa.

  8. Näyttää se aika laiskalta nytkin ja onhan tossa parit helpot. Mutta kyllä puolustusasenteessakin vikaa on selkeesti.

  9. Mielestäni nuo alussa olevat koutsien haastattelut kertoo kaiken olennaisen tästä ottelusarjasta.

  10. Happeen aikaisempien vuosien juniori mestarit alkavat olla jo tarpeeksi vanhoja ratkaisemaan miesten pelejä. He ovat henkisesti erittäin vahvoja. Esim. Pylsy ja Heikkinen.

  11. Komppaan Pedroa, hyvä huomio. Backman puhuu vaan että ”toivotaan, toivotaan” – se asenne nyt ei urheilussa tai missään muussakaan ole kovin hyödyllinen.

    Muuten vielä eilisestä pelistä. Kylmät väreet menivät useampaan kertaan läpi, kun katsoi miten jokainen Happeen pelaaja pelasi sillä tiikerin silmällä. Tämän takia urheilu on parhaimmillaan niin hienoa! Haluan nostaa esille esim. puolustuksen Johnny Kotron ja Otto Tikan. Kummaltakaan ei palloa saanut pois, avaus omille ja tuskin hävisivät yhtään kaksinkamppailua! Tästä jatketaan keskiviikkona, kuten Rehtori sanoi.

  12. Hienoa katsoa kuinka Happee jyrää itsensä mitalipeleihin. Tämän vuoden pronssijoukkue. Onnea jo nyt siitä. Tosin vielä on yksi C peli jäljellä. Classikin peli-ilme on aikalailla samanlainen kuin toissa kaudella pronssipelissä. Pelaillaan, mutta se tosissaan tekeminen puuttuu täysin. Kyllä sitä huomiseksi ehtii Passon jostakin kaivamaan. Muuten se on barbiepallot ja piitsille.

  13. naurettava sääntö tuo rikkinäisen mailan kerääminen kentältä…tässäkin pelissä classicin kaveri kävelee läpi kun happeen ukko lähtee keräilee mailanpaloja…idioottimaista

  14. Mitäs ehdotat reformi kaverille keinoksi mikä pitäisi sallia? Tökkiminen sillä terävällä säleisellä mailanvarrella, käsin roikkuminen vai jalkakamppi?

  15. Reformi,

    A) Classicin pelaaja olisi päässyt joka tapauksessa läpi, vaikka puolustaja olisi mennyt suoraan vaihtoon. Ei uusi mies olisi kerennyt kentälle estämään tilannetta.

    B) Sääntö tod. näk. juontaa juurensa jostain tapauksesta, jossa on tapahtunut vakava loukkaantuminen tms., kun kappaleita ei ole kerätty kentältä. Esim. joku on saattanut potkaista vahingossa rikkinäisen varren toista sääreen, ja kuidut ovat jääneet ihon alle. You name it. Ehkä ihan jees, että estetään tuollaiset tapahtumat pitämällä tämä sääntö voimassa…

  16. En mä kyllä vieläkään ton videon perusteella suostu sanomaan, että Nupi tuossa otti helppoja. Otettavissa ehkä osa, eka maalikin aika tarkasti tolpanjuureen ja tuo yksi taitaa pomppia savolaisen jalasta..?

    No, kusessa on Classic joka tapauksessa, jos ei paketti tiukkene.

  17. Kaikki, jotka vähäkään lajia tuntee näkee jo kilometrin päähän, että Classicin ongelma on puolustuspelaaminen. Enkä nyt tarkoita pelkästään puolustajia, vaan koko kentän puolustamista. Pylsy pääsee kaksi kertaa aivan rauhassa keskelle lataamaan pommia. Kukaan ei ole ohjaamassa vetosektorilta pois, kukaan ei estä, kukaan ei peitä… Ei tuossa tilanteessa voi maalivahtia lähteä syyttämään, vaikka en todellakaan ole mikään Niemisen fani.

  18. Ilmainen ohje Tampereen suuntaan: Noilla näytöillä Savolainen äkkiä vilttiin. Sehän on melkein kaikissa maaleissa pääroolissa (siis omiin menneissä). Happee ei olisi voittanut tuota peliä, ellei Savolainen olisi sulanut ratkaisevilla hetkillä…

  19. Lassikkihan päästää aivan nelosdivarimaaleja. Kaverit surffailee puolustuksen läpi ja vetää yläpesään. Puolustukseen täytyy osallistua koko joukkueen – ei pelkästään puolustajien – mutta sitä on hieman myöhäistä opetella tässä vaiheessa kautta. Hyviä kesälomia tampereen suuntaan!