Naisten liigan viimeinen pudotuspelipaikka ratkeaa sunnuntaina

Happeen naiset kaatoivat Erä III:n ja ottivat ison askeleen kohti pudotuspelejä. Kuva: Jari Turunen

Happeen naiset kaatoivat Erä III:n ja ottivat ison askeleen kohti pudotuspelejä. Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigassa taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta huipentuu sunnuntaiselle runkosarjan viimeiselle kierrokselle. Runkosarjan sijalla yhdeksän ollut Jyväskylän Happee voitti tänään kaksi sijaa ylempänä majailevan Erä III:n 6-3 ja nousi tasapisteisiin sen kanssa pudotuspelipaikasta taistelevan PSS:n kanssa. Vain toinen etenee pudotuspeleihin.

Ennen viimeistä kierrosta Happee ja PSS ovat molemmat 14 pisteessä. Tasapisteisiin päätyessä Happee tulee olemaan edellä sen maalieron ollessa -28 ja PSS:n -54. Happee kohtaa päätöskierroksella sijalla kuusi olevan Kooveen ja PSS saa vastaansa sarjakakkosen NST:n. PSS:n pudotuspelitoiveet lepäävät siis yllätysvoitossa NST:stä ja Happeen pistemenetyksessä Kooveelle.

Perjantain toisessa naisten Salibandyliigan ottelussa M-Team taipui jyrkästi SB-Prolle maalein 1-11. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli M-Team ei voita päätöskierroksella Erä III:sta, on liigajumbo Indiansilla mahdollisuus nousta M-Teamin ohi voittamalla kotiottelussaan sijalla 10. olevan SPV:n ja pudottaa näin M-Teamin suorana putoajana 1. divisioonaan.

Naisten Salibandyliigan perjantain tulokset:

Happee – Erä III 6-3
M-Team – SB-Pro 1-11