NST ja Tiikerit naisten välieriin – parit Classic-Tiikerit ja NST-SB-Pro

OLS jäi Tiikerien jyrän alle naisten liigan puolivälierissä. Kuva: Jari Turunen

OLS jäi Tiikerien jyrän alle naisten liigan puolivälierissä. Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigan välieräparit ratkesivat tänään kun NST murjoi vierasottelussa Happeeta 3-11 ja Tiikerit otti kotikentällään niukan mutta riittävän 2-1 voiton OLS:sta. Sekä NST että Tiikerit etenivät välieriin otteluvoitoin 3-1.

NST:n välieräpaikka näytti varmalta jo neljännen kohtaamisen avauserän puolivälissä lappeenrantalaisten johtaessa 4-0. Todelliseen murskavoittoon päättyneen ottelun ehdoton tähti oli huimat tehot 5+2 iskenyt NST:n Marianne Hannonen. Tehoin 2+2 säesti Aino Jokela. Hannonen jäi tehoillaan vain yhden maalin päähän Karoliina Kujalan yhden pudotuspeliottelun piste-ennätyksestä, joka syntyi keväällä 2007.

Tiikerit ja OLS jatkoivat otteluparille tunnusomaisen vähämaalisesti. Hanna-Mari Uimonen vei OLS:n avauserässä johtoon, mutta Marjut Kinnunen tasoitti toisen erän alussa. Voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman viimeisteli Janica Ignatius ajassa 30.55.

Naisten Salibandyliigan välierissä kohtaavat Classic ja Tiikerit, sekä NST ja SB-Pro. Välierien runkopäivät ovat la 24.3., su 25.3., ke 28.3., sekä tarvittaessa la 31.3. ja su 1.4.

One comment

  1. …lopputulos tuskin muutti Classicin asetelmia suuntaan tai toiseen.