NST:lle kova vahvistus ensi kaudelle

Puolustaja Aki Seppälä palaa NST:n vahvuuteen kaudelle 2012-2013. Seppälä on solminut NST:n kanssa vuoden sopimuksen. Seppälä on pelannut viimeksi NST:ssä kaudella 2010-2011.

Kyseessä on NST:n kannalta kova vahvistus. Yhteensä 276 Salibandyliigan runkosarjan ottelua NST:n ja Josban väreissä pelannut ”Aksu” on pelannut myös 25 miesten maaottelua. Palkintokaapista löytyy neljä miesten SM-mitalia ja yksi Suomen Cupin mestaruus Josbassa pelatuilta kausilta.

Kuluneeksi kaudeksi Seppälä siirtyi 2. divisioonaan Joutsenon Katajan joukkueeseen. Kausi kuitenkin tyssäsi alkuunsa, kun Seppälän oikean jalan akillesjänne katkesi.

– Pitkälti päätös peliuran jatkamisesta huipputasolla kumpusi halusta saada itseni kerran vielä huippukuntoon. Elokuussa leikattu oikean jalan akillesjänne sanelee tahtini vielä jonkun aikaa. Nyt on vasta ensimmäinen juoksulenkki takana, Seppälä kommentoi NST: sivuilla.

Lisää Seppälän paluusta NST:n sivuilla.

One comment

  1. Jos ja kun NST säilyy liigassa niin paluumuuttajia saattaa tulla viime kevään malliin. Tietääkseni esimerkiksi Matti Taurama (SPV) ja Eero Kosonen (Happee) ovat saamassa opiskelunsa päätökseen. Taurama voi hyvinkin palata kotiseudulleen, jos SPV ei tarjoa kunnon sopimusta. Kosonen (A-maajoukkuemies) ehkä pysyy Jyväskylässä, mutta myöskään paluu kasvattajaseuraan ei yhtään yllättäisi.

    Ilari Heikkinen voi hyvinkin palata yhden vuoden vierailun (Erä) jälkeen kotiseudulleen. Entisiä liigastaroja Seppälän tapaan saattaa myös kesällä ilmestyä NST:n rinkiin?