OLS nousi nuorten SM-sarjaan

OLS:n A-pojat pelasivat hienon kauden. Joukkue hävinnyt ainuttakaan ottelua kauden aikana. Pohjois-Suomen poikien 1. divisioonan runkosarjassa pelattiin 15 ottelua, joista OLS keräsi 28 pistettä. Maaliero oli +93 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,6 maalia runkosarjassa. Pohjois-Suomen pistepörssin vei nimiinsä OLS:n Valtteri Parviainen tehoin 22+5.

Runkosarjan jälkeen OLS:n matka jatkui 1. divisioonan valtakunnalliseen loppusarjaan, joka pelattiin kahdessa lohkossa. OLS vei oman lohkonsa puhtaalla pelillä ja pääsi karsimaan suorasta noususta toisen lohkon voittanutta Tiikereitä vastaan. Ratkaisevassa ottelussa OLS voitti Tiikerit 2-0 ja nousi SM-sarjaan kaudelle 2012-2013.

A-nuorten loppusarjasta SM-karsintoihin jatkavat Tiikerit ja PSS, jotka kohtaavat SM-sarjan 10. ja 11. sijoittuneet joukkueet. Sarjapaikka irtoaa kahdella voitolla.

A-nuorten SM-karsintojen otteluohjelma:

23.3.2012 18:30 NST – PSS
24.3.2012 19:30 PSS – NST
25.3.2012 18:30 NST – PSS (tarvittaessa)

23.3.2012 19:30 Tiikerit – Karhut
25.3.2012 19:00 Karhut – Tiikerit
30.3.2012 19:30 Tiikerit – Karhut (tarvittaessa)

OLS:n noususta voi lukea lisää tuolta.

12 comments

  1. Valtteri Parviainen pelasi hienon kauden A-junioreissa B-ikäisenä ja iski paljon maaleja. Maalivahdit olivat myös eliitti luokkaa lopputurnauksessa mitä loviisapelin ja tiikeri pelin pääsin heiltä seuraamaan!!!! Ols tulee taistelemaan kullasta ensivuonna huikealla nipullaan.

    Ps. Turula oli todella hyvä Turussa myös!

  2. Mielestäni Luistinseuran otteet olivat erittäin vakuuttavia läpi pitkän kauden ja tulevat olemaan jatkossakin, vaikkakin kolme huippulahjakasta 91-syntyistä jantteria junnupelit hylkäävätkin. HYVÄ OLS!!

  3. Toivottavasti parempi joukkue kasassa kuin kaudella 2006-2007 jolloin viimeks pelasivat. Oli meinaa kohtuu turhauttavaa ajaa ouluun ja voittaa 10 maalilla ilman, ilman että tarvitsi edes yrittää. Ja tuskin pojillekaan kovin kivaa ajaa etelään ja ottaa se 15-20 maalia omiin ja lähtee takasin.

  4. Toivottavasti parempi satsaus seuralta kuin viimeksi ku olivat liigassa. Ei tarvi esim ajaa omalla autolla hämeenlinnaan ja maksaa vielä kaikki kulut itse. Toivottavasti runko koostuu useammasta kuin viidestä pelaajasta.

  5. OLS:n juniorimylly alkaa jauhaa tulosta. Veikkaan että tällä vuosikymmenellä, ehkä jopa parin vuoden päästä, pelaavat miesten Suomen mestaruudesta.

  6. Heh, aika hiljaista taitaa olla. Junnuissa joo, menevät varmaan pleijareihin mutta se on pitkä pitkä tie ennen kuin näkyy miehissä. Erällä meni todella kauan, TPS ei ole vielä noussut pleijareihinkaan ja niin edelleen. Hyvä tie mutta kestää kyllä vähän enemmän kun pari vuotta.

  7. Kyllä OLS:lla on sellanen joukkue kasassa, että pitkälle mennään.Pitkälle.Nippumies: Ei ole, Ei. Erittäin kova nippu.

  8. Nyt on sitten noussu oulussa kupoliin ja pahasti! Ens kaudella miehissä tulee paluu maanpinnalle ja vain Ipa pelastaa suorasta putoomiselta. A junnuissa mahdollisuudet juuri playjareihin ja siinä kaikki.

  9. Hyvä että Oulussa uskotaan omaan juttuun. OLS on Suomen suurin salibandyseura. Menestys liigassa on hyvinkin mahdollista rakentaa muutamassa vuodessa.

  10. Oikeanlainen uho Oulussa,ei siinä mitään.Katsotaan vuoden päästä mikä oli lopputulos.