Parviainen Ilta-Sanomille: ”Huuli pyöreänä tässä ollaan”

Pääkallo.fi uutisoi aiemmin tänään, että Iiro Parviainen on hyllytetty Loviisan Torin päävalmentajan paikalta. Nyt Parviainen kommentoi hyllytystään Ilta-Sanomille.

Torin päävalmentajatilanteen muutoksen vahvisti Pääkallo.fi:lle manageri Peter Tuominen. Parviainen hyllytettiin tiistain harjoituksista ja keskiviikon pelistä. Tor siis pelaa tänään Seinäjoella kolmannen puolivälieräottelun ilman Parviaista.

– Ajelin eilen harjoituksiin, kun puhelin soi. Minulle sanottiin, ettei tarvitse tulla harjoituksiin, eikä lähteä Seinäjoelle peliinkään, Parviainen kertoi keskiviikkona Ilta-Sanomille.

– No ei siinä mitään. Minä käänsin auton nokan ympäri ja painelin kotiin saunaan.

Parviainen vahvistaa, ettei hän ole saanut potkuja.

– Sopimustani ei ole purettu. Syytä hyllytykseen ei minulle sanottu, urheilu on tällaista.

Tuominen kommentoi Pääkallo.fi:lle, että Parviainen saatetaan nähdä vielä Torin penkin takana, jos seuran kausi ei pääty tänään Seinäjoella. Parviainen ei näe paluuta todennäköisenä.

– No kyllähän se tässä tilanteessa vähän koomiselta tuntuisi.

– Huuli pyöreänä tässä vähän ollaan, Parviainen kommentoi.

Ilta-Sanomien juttu aiheesta.

2 comments

  1. Joo kyllä ajankohta on melko erikoinen… Huono maku kauden lopusta!!!

  2. Amatöörien surkeaa puuhastelua Loviisan johdolta! Surkea tempaus yhden huonon tuloksen pohjalta. Mitä järkeä on hyllyttää kauden tärkeimmällä hetkellä loistavaa työtä tehnyt valmentaja? Pitää muistaa, ettei Loviisan materiaalilla pleijaripaikka ole suinkaan mikään varma juttu, esim. Nokialla olisi ollut parempi materiaali. Loviisan historian paras menestys on suurelta osin hyvän valmennuksen ansiota. Hävetkää Loviisan johto.