Pekka Nieminen veistelee videolla: ”Pelaan yhdeksän nollapeliä pleijareissa”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyliiga on julkaissut jälleen uuden videokatsauksen. Timo Mäkysen ja Mikko Hyvärisen toimittamassa videossa ennakoidaan pian alkavia pudotuspelejä.

Katsauksen mielenkiintoisinta antia ovat Classicin Mika Savolaisen ja Pekka Niemisen haastattelut. Savolainen muun muassa kommentoi hänen Harri Forsteniin kohdistamaa taklausta, joka on aiheuttanut keskustelua Pääkallo.fi:n kommenttiosastolla.

Niemisen haastattelun kautta pureudutaan puolestaan pudotuspelijoukkueiden maalivahtitilanteeseen. Nieminen on ainakin kovassa vireessä ratkaisupeleissä, jos asiaa kysyy Niemiseltä. ”Nupi” lupailee pelaavansa vaatimattomat yhdeksän nollapeliä pleijareissa.

4 comments

  1. Huolestuttavan välinpitämätön tuo Savolaisen kommentti tuosta ”pikkutönäisystä” Harri Forsteniin.Näyttää videolta siltä että kyynärpää osuu päähän – mistä lähtien tämä on ollut kovaa pelaamista ja semmoista mikä kuuluu salibandyyn?

    Kovaa pelaaminen pitää erottaa nyt tästä.Sikailla osaa halutessaan kai kaikki mutta vastustajan kunnioittaminen on mun mielestä semmoinen ihan terve piirre urheilijassa.Se tarkoittaa mm. sitä että ei vedellä polvitaklauksia kulmissa vaikka jäädään jalalla jälkeen eikä ajeta selkään kun ei ole enää mahdollisuuksia palloon – ja kyllä – se tarkoittaa myös sitä ettei kaveria ajeta päähän keskialueella.

  2. Savolaisen taklaushan on selvä kaksiminuuttisen paikka, ehkä jopa viitosen paikka (5+20). Hänellä olisi ollut mahdollisuus väistää Forstenin kontakti, mutta Forstenin juostessa eteenpäin Savolainen ei väistä yhtään vaan päinvastoin kääntää kylkeä taklausta varten ja nostaa kyynärpäitä ylös.

    Pahaa aavistamaton hyökkäykseen nouseva 25 kiloa kevyempi Forsten törmää suoraan Savolaisen kroppaan ja saa kyynärpäästä iskun päähänsä.

    Savolainen jatkaa pelaamista kuin mitään ei olisi tapahtunut.

  3. Taattua Nupia taas kerran videolla:D Millonkohan saatas toinen tampesterin moottoriturpa V-M Koivunen mikin ääreeen.

  4. Savolainen on tosiaan ihmeellisen välinpitämätön ja tämän maalivahdin haastattelut on lähes poikkeuksetta tyhjää täynnä. Eihän tuota miestä kannata haastatella ollenkaan. Tyhjänpäivästä muka hauskaa lätinää.