Pudotuspelihistorian nopein maali kolmessa sekunnissa – Katso video

Janne Hulmin maalin myötä SPV sai juhlittavaa jo kolmen sekunnin kohdalla. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Seinäjoen Peliveljien Janne Hulmi sivusi perjantain välieräottelussa Salibandyliigan pudotuspelien kaikkien aikojen nopeimman avausmaalin ennätystä osuttuaan Happeen verkkoon jo kolmen sekunnin kuluttua aloituksesta. Maali on nähtävillä myös videolla.

Happeen Petri Kauko jää Hulmin viemässä aloituksessa telineisiin. Hulmin maali sivusi Janne Tähkän Josban paidassa 23.03.2002 SSV:n verkkoon tekemää kolmen sekunnin ennätystä.

Oheisella maalikoosteella näkyy SPV:n tulitusta 14-6-voittoon päättyneessä ottelussa.

9 comments

  1. Miten Classic on voinut hävitä noin surkealle porukalle?
    Vastaus: Classicissa on jotain pahasti vialla.
    Halutonta, ja kuritonta seisoskelua.

    Paremmasta ei näy lupausta. Koko ajan menee huonommin.

  2. Ekan erän prässi ja todella tehokas viimeistely oli vain todella murhaavaa Happeen kannalta! Mielenkiintoista nähdä, miten tänään Happeen vastaa kotonaan? Onko lääkkeitä tarjolla?

  3. Kyllä tänään menee huonosti. Jo 15 sekunttia pelattu eikä SPV ole tehnyt vielä yhtään… 😀

  4. Mietitäänpäs nyt kuitenkin, kuinka monta vuotta Koponen on rakentanut tuota porukkaa tuohon iskuun haalien maajoukkuetasoisia pelaajia ympäri Suomen. Aika monta ”varmaa mestaruutta” on jäänyt matkan varrella ottamatta joten ei se homma aina ole sielläkään kivuttomasti mennyt. Että siihen nähden Happeella ei ole mitään kiirettä. Aikaa on, tämäkin sarja on vielä kesken ja mitalista pääsee joka tapauksessa koittamaan. Tuskinpa sitä kukaan kauden alussa odotti. Joten aivan turhaan yritätte ottaa mitään pois nuorelta joukkueelta. Hieno saavutus, kävi miten kävi. Tänään peli oli jo aivan toisen näköistä ja Happee oli hyvin mukana kaatuen pariin kömmähdykseen viimeisessä erässä. Speve ei saanut voittoa todellakaan ilmaiseksi. Kosken laitanykäisy meni vähän helposti mutta ratkaisi lopullisesti pelin.

  5. SPV vie mestaruuden vaikka tylsä SSV sitä yrittääkin estää !!!!!

  6. SPV:n voittoputki Happeesta on nyt 17 pelin mittainen. Realisti taisi ollakin humoristi, kun sanoi että ”…tämäkin sarja on vielä kesken…”

  7. Niin onhan niitä putkia. Pitkiä ja lyhyitä ja siltä väliltä. Laskekoon ken haluaa. Mutta tästä Happeen joukkueesta suurin osa pelaajista on vielä viiden vuoden kuluttuakin pelaajia parhaassa iässä, joten eiköhän tuohonkin statistiikkaan muutos tule. Eihän Happeen pitänyt voittaa C:tä ikinä pleijareissa ja niin se vain kävi, henki voitti materian. Ja tämä sarjahan on käsittääkseni edelleenkin kesken. Vain luuseri on valmis sanomaan kesken kaiken ”me on hävitty tää peli”.