Puolivälieräparien valintatilaisuus suorana IS-TV:ssä

Salibandyliiga ja Ilta-Sanomat tarjoavat yhteistyössä mahdollisuuden seurata maanantaista playoff -vastustajien valintatilaisuutta suorana. Tilaisuus ja lähetys alkavat klo 13.30.

Puolivälieriin runkosarjan 1.-4. sijoittuneet joukkueet lähtevät kotiedulla joukkueiden saadessa järjestyksessä valita vastustajansa runkosarjassa sijoille 5-8 sijoittuneista.

SPV valitsee ensin, Classic toisena ja SSV kolmantena. Oilersille jää vastustajaksi joukkue, joka edellä mainitulta kolmikolta jää valitsematta. Sijoille 5.-8. sijoittuneet ja valittavat joukkueet ovat Koovee, Erä, Happee ja Loviisan Tor.

Tästä pääset Ilta-Sanomien sivuille.

7 comments

  1. No niin nyt saatiin jo lähetystä seurattavaks, mutta seuraavaks vois valittaa tosta ajankohdasta. Ihan liian aikaisin päivällä.

  2. Hienoa, että mielenkiintoiset pelit ja liigan ratkaisu ovat käsillä. Ehdotan kuitenkin paluuta sarjajärjestelmään.

    Perustelut:

    1. Sarjasysteemillä pelattaessa voittaja on varmasti koko kauden paras joukkue.Eikä vain pleijareitten paras.

    2. Kautta pitäisi saada pidemmäksi kaikille joukkueille.

    3. Jokaisella ottelulla olisi merkitystä.

    4. Runkosarjan esim. kahdeksanneksi sijoittuneelle joukkueelle ei kuulu mahdollisuutta pelata mestaruudesta, koska sijoitus sarjassa kertoo joukkueen olevan vasta 8. paras. Ei siis parasta mestariainesta.

    5. Otteluiden keskimääräinen taso nousisi panoksen kasvaessa. Sitä myötä myös lajin arvostus ja yleisömäärät sekä sponsorien miälenkiinto.

    Mitä mieltä olette?

  3. Tilaisuuden ajankohta on virka-aikana, eli silloin kun mahdollisimman suuri määrä eri medioita voidaan saada paikalle. Tuota kun ei ole yleisötilaisuudeksi tarkoitetukaan. Aina vaan valitetaan.