Puolivälieräparit valitaan tänään – Katso toimituksen näkemys pareista

Tommy Koposen SPV pääsee valitsemaan vastustajansa ensimmäisenä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tommy Koponen
Tommy Koposen SPV pääsee valitsemaan vastustajansa ensimmäisenä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan puolivälieräparien valintatilaisuus pidetään tänään Helsingissä kello 13.30 alkaen. Pääkallo.fi:n toimitus antaa nyt myös oman veikkauksensa tulevista pareista.

Runkosarjan voittaja SPV aloittaa valinnat. Parit muodostuvat niin, että SPV valitsee ensin itselleen vastustajan sijoille 5-8 päätyneistä joukkueista (Koovee, Erä, Happee, Loviisa).

SPV:n jälkeen valitsee kakkonen Classic ja sitten kolmonen SSV. Nelonen Oilers saa puolivälierissä vastaansa valitsematta jääneen joukkueen.

Tilaisuuden juontaa tuttu salibandyääni Jani Alkio.

Lähetys Ilta-Sanomien netissä (kello 13.30)

Pääkallo.fi:n näkemyksen mukaan SPV valitsee ensimmäisenä Loviisan ja toisena valitseva Classic ottaa Happeen. SSV valitsee Kooveen sijaan paikallisvastustajansa Erän, jolloin Koovee jäisi viimeiseen pariin Oilersin vastustajaksi.

Pääkallo.fi:n ennakkoveikkaus pareista:

SPV – Loviisa
Classic – Happee
SSV – Erä
Oilers – Koovee

16 comments

  1. Jos noin menisikin, niin ainakaan Jyväskylässä ei ilmeisesti oltaisi surun murtamia.Sekin lienee selvää, että Classic ei halunne Erää tässä vaiheessa vastaansa.

  2. Tasan samat parit veikkaisin. Tosta menee Oilers, SPV, Classic ja SSV jatkoon. SPV tippuu Oilersille ja finaalissa onkin sitten taas vain pääkaupunkiseudun jengit. Ja kevät päättyy tutusti taas Oravamiehen sekoiluun.

    Ensi vuoden jälkeen voikin tulla jo jotain vaihtelua. MM-kisat tekevät sen, että SPV:n pääjannut jatkaa vielä vuoden, samoin SSV:n ja Classicin. Sit tulee vanhojen konkareiden lopettamissuma, kun mm. Järvi, Vänttinen ja Kohonen lopettavat.

  3. Vain SPV ei valitsisi Erää. Happee lähtee seinäjoelle mutta sitten, Classic voi valita yllättäen Erän…

  4. SPV-Happee (ei niin pitkiä matkoja)
    Classic-Erä/KooVee
    SSV-Erä/Loviisa
    Oilersille jää Koovee tai Loviisa!!!

  5. Samaa on veikannut myös Mr. Innebandyliv Raaseporista. Juttu löytyy linkistä alla mutta suosittelen lukemaan vain jos haluatte tietää miten pleijareissa käy kokonaisuudessaan koska jutussa kerrotaan prikulleen miten homma tulee menemään. Valitettavasti 🙂

    http://innebandyliv.wordpress.com/2012/03/04/javla-ssv/

    Juttu ruotsiksi mutta kaikkihan nyt ruotsia osaa.

  6. SPV valitsee Loviisan, koska Koponen ei uskalla ottaa Happeeta.

  7. Itse uskon että SPV ottaa Erän, koska Erän viimeajan näytökset ovat olleet hirveitä sekä SPV:n play-off historia Erää vastaan on hyvä ! Muut parit todenäkösesti menisi näin:
    SPV- Erä
    Classic- Loviisa
    Ssv- Happee
    Oilers- Koovee

  8. on Happeesta henkinen yliote, joten aivan varmasti Koponen/SPV uskaltaa heidät valita mikäli katsovat että Happee on sopivin vastustaja. Itse uskon, että parit ovat SPV-Happee, Classic-Loviisa, SSV-Erä, Oilers-Koovee

  9. Miksi matkustaa Loviisaan asti, jos melkein vierestäkin voi hakea tarvittavat kolme voittoa? Veikkaan, että valinnat aloitetaan SPV-Happee-parilla, loput Classic-Erä, SSV-Loviisa ja Oilersille jää Koovee.

  10. Väitän Classicin valitsevan Kooveen vaikka onkin tällä hetkellä kovin sijoilta 5-8. Lyhyt pelimatka, Classicilla henkinen yliote sekä yleisöä saadaan varmasti paikallispeleihin.

  11. Happeelle on hävitty viimeksi 2004? joten eiköhän SPV – Happee ensimmäinen pari ole.

  12. SPV:n pelaajista iso osa asuu JKL:ssa, ja ovat viela johtavia pelaajia jotka asioista paattavat, siis 1+1 on:

    SPV – Happee
    Classic – Loviisa
    SSV – Era
    Oilers – Koovee