Salibandyliigan tulospalvelu edelleen nurin – liigalle kuraa sosiaalisessa mediassa

Salibandyliigan tulospalvelu on edelleen nurin. Palvelu on pahaan aikaan alhaalla, sillä sunnuntaina pelataan ahkerasti sekä miehissä, naisissa että junioreissa.

– Pahoittelemme (jälleen) tulospalvelussa olevia ongelmia. Vika on ilmeisestikin sama mikä vaivasi tulospalvelua eilen. Vika on palvelun tarjoajalla selvittelyn alla ja vika saadaan toivottavasti mahdollisimman pian korjatuksi. Pyrimme tiedottamaan otteluiden etenemisestä täällä Facebookissa, sekä YLE:n teksti-tv:llä, Salibandyliiga kertoo Facebook-sivullaan.

Tulospalvelun kaatumisen myötä Salibandyliigan laariin on satanut paljon kuraa sosiaalisessa mediassa.

– Te ootte nyt monta vuotta pyydelleet samaa asiaa anteeksi. Kerta voi olla vahinko, kaksi on jo tapa. Sanoista tekoihin ja selittelyt sivuun, mm. miesten maajoukkueen taustoilla toiminut Hexi Arteva kommentoi jo eilen Salibandyliigan Facebook-sivuilla.

– Salibandyliigassa pelataan playoffseja ja edes tuloksia ei saada medialle. Laji pysyy harrasteluna. Hyvää yötä, monitoimimies Aleksi Valavuori kirjoitti tänään Twitterissä.

Artevan ja Valavuoren kommentit ovat jäävuoren huippu, sillä sekä Facebookissa että Twitterissä tulospalvelun kaatumista on kommentoitu laajalti.

Tuloksia kertyy tällä hetkellä melko hyvin ainakin Salibandyliigan Facebook-sivulle. Pääkallo.fi osoittaa silti toiveen lukijoilleen: laittakaa tämän uutisen kommenttiosastoon jo selvinneitä tuloksia.

25 comments

  1. Naisten salibandyliigan puolivälierät:
    Koovee – Classic 3-7 (0-2, 2-0, 1-5)

  2. aika hyvinhän noita tilannetietoja tuonne tekstitvlle ja liiga fb tulee. maalintekijät olisi kiva tietää.

  3. onkohan sivunpitäjillä hakkaraisen ja katajan tautia kun iskee aina näin viikonloppuisin.

  4. Naisten ykkösdivarin karsinnat:

    Blue Fox – SC Top 5-4 rankkareiden jälkeen (0-2, 4-0, 0-2, 0-0)

  5. Naisten ykkösdivarikarsinta: Nicebandy (Saarijärvi) – O2 JKL 5-8. O2 nousi naisten ykkösdivariin voitoin 0-2, liigakarsinnoissakin muutama vuosi sitten käynyt Nicebandy tippuu kakkosdivariin. Nyt kaivattaisiin tohon liigan tilastopalveluun kyllä pikkasen terävöittämistä, ei hommat voi olla jatkuvasti noin kuralla.

  6. Hienoa taas kerran salibandyliitto ja tekniikka. Ei siellä pelaa kyllä mikään muukaan???

  7. Eikö tuo Lesport-tulosjärjestelmä ole käytössä muissakin lajeissa? Kaatuileeko samalla tavalla.

  8. Itse olen pitänyt alusta asti sitä vanhaa tilastopalvelua paljon parempana. Ihmetyttää, että miksi piti muuttaa toimiva tuollaiseen suteen?!?!

  9. Koutsi, ei pidä paikkaansa., lesport-liitto 5-0. Ja taas pahoitellaan

  10. Tämä suoraan liiton omilta sivuilta:

    ”Tulospalvelussa teknisiä ongelmia

    10.03.2012

    Tulospalvelussa ja salibandy.net + salibandyliiga.fi sivustoilla on teknisiä ongelmia. Vika havaittiin n. klo 20 lauantai-iltana ja sitä korjataan parhaillaan. Vika hidastaa palvelinten toimintaa. Pahoittelemme.

    Päivitys: Vika paikallistettu ja korjattu klo 21.30”

    Eli liiton mukaan vika on korjattu jo toissapäivänä 😉
    Eiköhän tuo kerro suoraan missä liiton hommissa mennään!

  11. Googlasin firman ja sivut meni englantiin. Mutta vaikuttais olevan suomalainen firma. Luulis jääkiekon puolella olevan enemmän kuormitusta.

  12. Oli ongelmia myös jääkiekon puolella esim finhockeyn tulospalveus

  13. Tulospalvelussa taas kerran ongelmia, vaikka matseja ei ole kuin se ~10 käynnissä.