Jymypaukku puolivälierissä – mestarisuosikki kesälomalle!

Happee lähetti Classicin aikaiselle kesälomalle. Arkistokuva: Jari Turunen

Happee lähetti Classicin aikaiselle kesälomalle. Arkistokuva: Jari Turunen

Jyväskylän Happee pudotti keskiviikkona salibandykevään suurimman pommin. Happee passitti mestarisuosikki Classicin puolivälierissä kesälomille puhtaasti voitoin 3-0.

Puolivälieräsarjan kolmas ja viimeinen kamppailu kirjattiin Happeen nimiin lukemin 6-5. Ottelun parhaana palkittiin Happeen viidennen ja kuudennen maalin iskenyt Juuso Heikkinen.

Keskiviikkona kesälomille lähti myös kaksi muuta joukkuetta. SSV voitti Tapanilan Erän Pasilassa lukemin 5-2 ja eteni 3-0-voitoin välieriin. SPV voitti niin ikään oman sarjansa Loviisan Toria vastaan lukemin 3-0. Kolmas ja viimeinen peli päättyi SPV:lle 7-4.

Neljännessä puolivälieräsarjassa edetään tasaisemmissa merkeissä. Keskiviikon jälkeen Koovee johtaa Oilersia voitoin 2-1.

Tarkempia raportteja keskiviikkoillan peleistä voi lukea tuossa alla olevista linkeistä.

31 comments

  1. Hieno suoritus!Siinä se taas nähtiin että ei nimimiehet ole yhtä kuin menestyvä joukkue. Classicille enempi työntekoa ja nöyryyttä ens kauteen niin ehkä se siitä. Tai sitten ei.

    Toivottavasti muuten Classicin kuuluttaja muisti ajassa 58min kuuluttaa että käynnissä on ottelun ja todennäköisesti Classicin kauden 2 viimeistä minuuttia. Kuuluu kuulemma Classicin protokollaan ainakin naisten puolella.

  2. Lähinnä kuuluttaja hiillosti Kaukoa jäähyllä, mutta ei ollut ainoa joka ei keskittynyt olennaiseen. Pelit voitetaan maaleilla vaikka jälkipelaamisen tuomarit sallisivatkin.

  3. Pasilassa havaittua:

    Ihan hyvä, että Huhtimo alkaa valmentamaan vaan…. Tänään kyllä tuhlasi sen verran monta paikkaa, että huhhuh 🙂 Järvi oli tuhlauskisassa myös hyvä kakkonen!

  4. Onnea happeelle, oikein noille rahojen perässä juoksijoille, josta ei perhettä saa millään vaikka kuinka hokisi.

  5. Classicin pitäisi laittaa nämä maajoukkue miehensä divariin hakemaan vauhtia ja sitten kun sitä löytyy niin aina liigaan kokeilemaan pelihaluja. Mestaruutta kun ei voi ostaa rahalla. Pelaajia voi mutta minkäs teet kun kaikilla on se kuva joukkueessa että me ollaan parhaita vaikka ei olla saavutettu kuin voittoja turhissa peleissä kaudella. No kooveen onneksi menettivät nämä avain pelaajat tuonne rantapalloilijoihin niin pääsivät tällä kaudella pelaamaan joukkueena. Onneksi olkoon happee hienosta suorituksesta!

  6. kiitos happee. Kiinni ollaan tämänkin illan jälkeen pääkallon veikkauksessa. Mitaleille veikattu kolmikko varmisti tänään paikkansa jatkossa

  7. Huutonaurua Niemiselle. Muutenkin koko mörököllin joukkuelle mukavaa kesää.

  8. hieno homma että se joukkue mistä vietiin ”avainpelaajat” ei oo mukana ees välierässä. go _koovee_ go 😀

  9. korjaanpas hieman … hieno homma että se joukkue mistä vietiin ”avainpelaajat” on ainoona mansen joukkueena mukana välierissä 😀

  10. Huvittavaa, että SSV:tä parjataan aina ostojoukkueeksi kun ne menestyvät, mutta yhtälailla Classicia, kun ne eivät menesty… 🙂

    Jotain nöyryyttä luulisi Classicin joskus oppivan, mutta ei sitten vieläkään. Menestyäkseen pitäisi osata puolustaa. Tsekatkaa päästettyjä maaleja / peli pleijareissa, SSV:lle mennyt 2,67, Classicille uppos yli 7. Toki vaan kolme peliä takana, joten ei kerro kaikkea, mutta silti… Happeelle propsit ja iso kiitos!

  11. Onnea Happee. Väliaika/lopputuloksen kuuluttelut sai seinäjoella isommat aplodit ku unettava peli.:) Jos finaalipelit oli laskettu lassikin budjettiin niin tänä kesänä ei taideta aivan koko kooveeta ostaa mutta ehkä puolet.

  12. Joko see koovee on välierissä? Oliko niitten sarja paras kolmesta?

  13. Jostain syystä Classicilta puuttuu hyvä yhteen tekemisen meininki.

  14. Classic-Happee -pelin tuomarityöskentely oli mielestäni varsin huonoa ja kotijoukkuetta suosivaa. Savolainen et co. saivat kolata surutta ukkoa selkään ja laidan yli katsomoon, kun taas Happeelle tuntui löytyvän jokaisesta pikku mailakolauksesta tms. jäähyn paikka. Lisäksi toisen tuomarin liikkuminen ja ehtiminen tilanteisiin oli varsin vaivalloista, kun taas toinen seisoskeli muuten vaan kuin patsas, reagoimatta mitenkään kun vieressä äijää kolattiin roisisti selkään. No, sentään oli kanttia passittaa Hätönen pitkälle istunnolle boxiin kun teki törkeyksiään pelin ollessa poikki. Pleijareiden taso ei jatkossa varmaankaan heikkene, vaikka näitä kaveruksia ei enää nähtäisikään viheltämässä.

  15. Happee voitti.Ja aina taisi Classicilla soida omissa kun Happee pääsi ylivoimalle. Ottelun kulminaatiopisteitä siis.

  16. Kas kas, viime kesänä / syksyllä kooveeta veikattiin Pirkanmaan huonoimmaksi, jopa putoajaksi, joukkueeksi joka hävisi jo siirtomarkkinoilla!

    Ja kuinkas kävikään, onkin Pirkanmaan paras porukka ja menee perjantaina välieriin ssv:tä vastaan.

    Onnea jo jatkoon menijöille, Tampereelta tulee se neljäs porukka niihin keimeihin.

  17. SPV-Happee 3-0
    SSV-Koovee 3-1

    SSV- SPV 3-1

    Yllätysmestari igen SSV.

    Tää on niin nähty.

    Kuten Lipponenkin sanoi pressan vaaleissa tiputtuaan toiselta kierrokselta pressanvaaleista, nyt ei tule kunnon taistelua voitosta. Samaa koskee Classicin tippumista. Olis ollut ainoa jengi kuka olis SSV:n voinut ihan oikeastikkin kaataa.

  18. ”Olis ollut ainoa jengi kuka olis SSV:n voinut ihan oikeastikkin kaataa.”
    Just, niinkuin tähänkin asti finaaleissa…..?

  19. No oliko toi oikeesti ”pommi”?
    Classic on vaan niin väsynyt pleijarijengi.

  20. ”Olis ollut ainoa jengi kuka olis SSV:n voinut ihan oikeastikkin kaataa.”

    Repesin! 😀

    Pelistä vielä sen verran, että maajoukkuepakki savolainen oli todella huono kauden tärkeimmällä hetkellä. 2+10 ottanyt Hätönen taas kiukkuili koko ottelun ajan potkien ja lyöden mailalla tilanteiden jälkeen, oikea herrasmiespelaaja siis.

  21. Tietääkö joku, onko Monnari käytettävissä seuraavaan peliin? Siellähän (ja Hippos-hallissa) on alkamassa piakoin jotkut ikäihmisten kansainvälisen tason kilpailut.Tätä spekulaatiota taisi olla jo taannoin paikallisessa lehdessä.

  22. Valitettavasi yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia salibandyjunnuista on laiskoja sneppailjioita, jotka pyörivät pipo päässä ja ulkokengillä halleilla energiajuoman voimalla. Se yksi prosentti on sitten todellisia urheilijoita, joilla on tavoitteet korkealla ja ymmärtävät määrätietoisen harjoittelun tuovan tuloksia. Tästä syystä Happee saa mennä vaikka loppuun asti ja Classicin pelaajat voisivat lopettaa, jottei enää tarvitse hävetä enempää.

  23. Taisi olla Happeelta hieno veto alkaa keskittymään puolivälieräsarjaan jo ennen runkosarjan loppumista. Moni varmasti säikähti jo, kun runkosarjan viimeiset pelit menivät täysin penkin alle. Treenasikohan Happee tavallista kovempaa ennen pudotuspelejä, kun Play-off paikka oli varmistunut? Entä videopalaverit? Jos näin, niin hatunnosto valmennustiimille ja joukkueelle!

  24. Heh, Savo ja Riitesuo ottavat vähän mittaa toisesta ekan erän lopussa. Hyvää mättöä.