SSV:n päävalmentaja: ”Veskarin vaihtaminen ei käynyt mielessä”

SSV:n päävalmentaja Mika Ahonen oli mietteliäs mies ensimmäisen välierän jälkeen. Voitto irtosi Kooveesta lukemin 7-6, mutta oman joukkueen suoritus ei miellyttänyt.

Pääkallo.fi uteli ”Amulta” SSV:n tahmeasta alusta. SSV pelasi ensimmäiset viisi minuuttia hyvin, mutta siitä eteenpäin aina toisen erän loppupuolelle asti peliä vei Koovee. Viimeinen erä oli sitten SSV:n. Helsinkiläisten ”superfemman” naputteli voittoon tarvittavat maalit.

– Sitä minäkin mietin, mistä se johtui. Valmentajana pitää saada joukkuee siihen fiilikseen, kun nämä pelit edellyttävät. Nyt niin ei ollut. Pitää pelaajienkin miettiä vähän omaa suoritustaan. Virheitä tottakai tulee, mutta näin paljon ei saa tulla. Pitää vielä tarkemmin selvittää ongelmat ennen sunnuntaina ja puhua joukkueen kanssa, Ahonen muotoili.

SSV:n ajoittain sekava maalivahtitilanne näytti ratkenneen puolivälierissä, kun Toni Lötjönen torjui mainiosti Erää vastaan. Perjantaina Kooveeta vastaan Lötjönen esitti toisaalta hienoja torjuntoja, mutta myös haparoi. Muutama maali meni turhan helposti.

– Kuusi maalia omiin on kyllä liikaa, mutta veskarin vaihtaminen ei käynyt mielessä. Saavat sitä kenttäpelaajatkin miettiä omaa puolustuspeliään.

SSV:n kakkosvahtina vuoroaan odottaa David Rytych, joka torjui syksyllä SSV:lle Euro cupin voiton.

SSV:n ykkösketju pelasi viimeisessä erässä huimat minuutit. Ahonen ei näe kuormituksessa ongelmaa, varsinkin kun ennen seuraavaa peliä on välipäivä, jolloin ehtii huilata.

– Kyllä he sen tietävät, että vastuuta tulee – ja pitää heidän jaksaakin näissä peleissä, Ahonen sanoi.

One comment

  1. ykkösellä omiin turhan monta Sekavaa viimeiset kymmenen ok plus miinus palkinnot ?