Tiikerien valituksen päätöspöytäkirja julkaistu

Urheilun oikeusturvalautakunta on julkaissut Tikkurilan Tiikerien tekemän valituksen päätöspöytäkirjan nettisivuillaan. Tiikerit valitti urheilun oikeusturvalautakunnalle Salibandyliiton evättyä seuran kakkosjoukkueen osallistumisen Divarin karsintoihin. Valitusta ei käsitelty ja Tiikerit jäivät karsintojen ulkopuolelle.

Pöytäkirjasta selviää, että Tiikerien valitus jätettiin käsittelemättä, koska Tiikerit eivät olleet hakeneet päätöstä liiton hallitukselta. Urheilun oikeusturvalautakunta katsoo, että sarjajärjestelmiä koskeviin peruskysymyksiin liittyvät epäselvyydet tulee selvittää ennen sarjakauden alkua ja ettei vahvistettua sarjajärjestelmää muuteta jälkikäteen runkosarjan päättymisen jälkeen.

– Tikkurilan Tiikerit ry ei ole hakenut kilpailuvaliokunnan päätökseen muutosta Salibandyliiton hallitukselta. Tikkurilan Tiikerit ry ei siten ole käyttänyt Salibandyliiton sisäisiä muutoksenhakumahdollisuuksia. Oikeusturvalautakunta ei näin ollen voi ottaa valitusta tutkittavakseen, päätöksessä todetaan.

Lue päätös ja perustelut täältä.

One comment