Tosipelit alkavat! Lue kattava ennakkopaketti pudotuspeleistä

SSV ja Erä kohtaavat tänään NelonenPron tv-ottelussa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Viime kausi päättyi SSV:n kultajuhliin. Miten käy tänä vuonna? Kuva: Mikko Hyvärinen

Tästä se lähtee. Miesten Salibandyliigan pudotuspelit alkavat perjantaina täydellä neljän ottelun kierroksella. Kaikki ottelut alkavat klo 18.30. Pääkallo.fi kokosi kattavan juttu- ja linkkipaketin pudotuspeleistä.

Puolivälierien otteluparit ovat SPV-Loviisan Tor, Classic-Happee, SSV-Tapanilan Erä ja Oilers-Koovee. Perjantain NelonenPron tv-otteluna on SSV-Erä. Kamppailun voi katsoa myös Veikkaus TV:stä.

Perusennakointia puolivälieristä voi lukea melko kattavasti seurojen sivuilta:
SPV, Tor, Classic, Happee, SSV, Erä, Oilers, Koovee

Muutamat seurat tarjoilevat myös hieman erilaisempia ennakkotunnelmia. Kannattaa esimerkiksi vilkaista Erän uusi Hollywood-henkinen sisääntulovideo, Classicin fiilisvideo, SSV-pakki Kari-Matti Ratsulan playoff-muistelo ja Happeen huikea historiapamaus.

Vielä ehtii myös Twitteriin, jossa kierrosta pystyy seuraamaan ja kommentoimaan reaaliajassa tagilla #salibandy.

Tuosta jutun alta löytyvät luonnollisesti Pääkallo.fi:n omat tuotokset pleijareiden ennakkotunnelmista. Eiköhän tällä setillä päästä pleijarifiilikseen.

9 comments

  1. Puhuttiinkin joskus sosiaalisen median puolesta, ja tässä juuri oikeaa esimerkkiä kaikille, kuinka nostaa tunnelmaa :)!

  2. Ilmeisesti Parviainen on tämän päivän lehdessä sanonut pistävänsä erityisvartiointiin Kohosen, Kosken ja Kivirannan. Onnea matkaan, sitä ovat muutkin yrittäneet.

  3. Hyvännäkönen toi Erän video. Tosin harmittaa Strömstenin? vaimon kärttyisä ilme, kun mies lähtee duuniin. Toisaalta arkipäivää useassa kodissa.

  4. Ja varmasti kiva noista varastomiehistä päästä istumaan kerrankin elämässään muunkin kuin Toyota Corollan takapenkille.

  5. Toto – Child’s Anthem ja välissä pätkä Avenged Sevenfoldin Buried Alive:sta.