Uusipori: Ismo Läntinen vaihtamassa jääkiekkoon, myös pojat lähtökuopissa

FBT Porin kohtalona oli kauden päätteeksi putoaminen miesten Salibandyliigasta. Joukkueeseen luvassa muutoksia ensi kaudelle. Uusipori.fi-sivusto uutisoi, että maisemaa ovat vaihtamassa Ismo, Miikka ja Toni Läntinen.

FBT Porin päävalmentajana toiminut Ismo Läntinen ilmoitti jo aiemmin, ettei jatka joukkueen valmentajana. Uusipori.fi:n tietojen mukaan hän on vaihtamassa kokonaan lajia, sillä uusi joukkue on löytymässä jääkiekon puolelta.

– Käytännössä sopimus toteutuessaan tarkoittaisi muuttoa Porista, valmentajaurallaan muun muassa Porin Ässien SM-liigajoukkuetta luotsannut isä-Läntinen kommentoi.

Myös pojat ovat suuntaamassa uusille urille. Huhuissa ainakin Miikkaa on viety Nokian KrP:hen.

Uusipori.fi:n alkuperäinen juttu aiheesta.

17 comments

  1. Läntisen pojat on hyviä pelimiehiä.
    Mutta se Ismon valmentaminen: kiroamainen ja huutaminen on järkyttävää seurattavaa. Negatiivisen valmentamisen ilmentymä. Kuka haluaa olla Läntisen valmentama?

  2. Huutaa ja kiroaa se Miikkakin, vähän on liikaa kierroksia yleensä peleissä. Vois tulla parempaa jälkeä kun pikkasen enempi ois malttia ja keskittymistä touhussa, eikä tarttis räksyttää tuomareille niin paljoa.

  3. Nyt kun Läntisistä puhutaan, mitä nuorempi sitä parempi. Niin pelikäsitys, nopeus kuin käytöskin. Ismo rähjää omille pelaajilleen, Toni kiukuttelee jokaista tuomarin vihellystä vastaan, Miikka vaikuttaa muuten vähän adhd-tapaukselta kun käy kokoajan ylikierroksilla. Hyvä, jos Ismo palaa kiekkoon, on varmasti parempi valmentaja siinä. Tonia ei yhdenkään liigajoukkueen kannata ottaa, sen verran hidas ja kankea alkaa olla. Miikka pärjää kyllä liigakentillä.

  4. Miikka ei oo lähössä mihinkää jos löytyy porista kunnon työpaikka semmost kuullu

  5. Salonen, Ruohonen, Miilunpalo, Taskinen ja Boelius tuskin pelaavat Porissa ensi vuonna. Taitaa kakkonen kutsua.

  6. Miilunpalo ei kovin paha menetys ole, mutta Salonen ja Ruohonen ovat joukkueen selkeästi parhaat pelaajat. Toivottavasti jatkaisivat, riippuu varmasti työ- ja opiskeluasioista ja siitä kuka ensi kaudella valmentaa.

  7. Lepola kuuluu kyllä tohon parhaitten kastiin selkeesti tuosta poppoosta

  8. Joo, Lepola on tärkeä rightin pelaaja pehmeillä käsillä ja uskaltaa haastaa vastustajan. Kun saa fysiikkaansa vielä parannettua, on todella hyvä pelaaja. Tällä kaudella jo FBT:n parhaita. Boelius on kieltämättä myös tärkeä joukkueelle.

  9. Läntisen lähdön myötä porin salibandy on ottamassa askeleen parempaan suuntaan. uuteen nousuun ja parin vuoden päästä takaisin liigaan.

  10. Onko Sveitsissä proteiinin hinta halpa vai miksi miilunpalo sinne?