”Vain SSV hallitsee kunnolla pallonhallintahyökkäykset”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Myös Pääkallo-bloggaaja ja salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen alkaa vähitellen lämmetä pudotuspelitunnelmaan. Tuoreessa tekstissään Hakkarainen hakee ennakkoasetelmia kevään ratkaisupeleihin summaamalla runkosarjan taktista antia.

– Olen viime viikot pohtinut kovasti kuluneen kauden pelillistä antia. Peleissä on tullut erityisen tarkasti seurattua joukkueiden otteita viisikkopelillisesti trendien havaitsemiseksi. Minua on nimittäin häirinnyt jo syksystä asti eräs asia. En saa hyökkäyspelistä liigassa kokonaiskuvaa. Päällimmäinen vaikutelma on sekavuus – sekä kokonaisuutena että suurimman osan joukkueista kohdalla, Hakkarainen alustaa kirjoituksessaan.

Tekstissään Hakkarainen syventyy hyökkäyspelin sekavuuden syihin esimerkkien kautta. Tapetilla ovat hyökkäyspelin lisäksi muun muassa myös pumppukarvaus ja lyhytsyöttöpeli.

Lue Hakkaraisen bloggaus kokonaisuudessaan: Vielä on töitä jäljellä

3 comments

  1. Joo,Meidän (tor)pumppukarvaus ei oikein toiminut Seinäjoella..Yritetään tupla pumppukarvausta sunnuntaina!!!

  2. Mites olisi legendaarisen Basso Peltolan pyörremyrsky karvaus:D

  3. kyllä ne Passon valmennukset oli niin väsynyttä ja hengetöntä touhua viimeiset vuodet, että niillä eväillä ei kannata enää valmentajan hommiin palata. Toimistoduuneissa pystyy paremmin auttaan seuraansa.