Video: Forstenin tolppapilkku, Lehtisen hyrräranne ja pari hörppyä

Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten välierät jatkuvat tänään toisilla osaotteluilla. SSV-Koovee-sarjaan voi hakea ennakkofiilistä katsomalla ensimmäisen pelin maalikoosteen.

Koosteesta kannattaa vilkaista ainakin Harri Forstenin rankkariyritys, Miro Lehtisen näyttävä hyrräranne ja tietenkin SSV:n ykköskentän järjestämä huima loppukiri. Katsomalla koko maalikoosteen voi todeta, että muutama maali upposi helpohkosti – ainakin SSV:n päähän.

Maalikoosteen voi katsoa tuosta alta. Ennakkoa illan pelistä voi lukea Kooveen sivuilta. Koovee-SSV-ottelu alkaa tänään klo 18.30. Happee-SPV alkaa jo klo 17.00.

11 comments

  1. Näenkö oikein että videolla vilahtelee SPV:een logo? Mitäs mitäs

  2. Kenen tekemä kooste? on meinaa ssv:n logon sijasta spv:n logo..

  3. Eikä matsi oo Kooveen kotimatsi. Pöllitty videokuva (jonka levittämiseen tuskin on pääkallollakaan lupaa), ja ainoa asia mikä siihen on pitänyt lisätä ja sekin menee väärin…

    Mitä tulee imurointiin, niin sekä 1-0 että 2-1 maalit ovat täysin Järviön mokia. Ymmärrän, että toimittajalla (Ojala?) on tarve pohjustaa finaalien Ihme vs. Lötjönen vastakkainasettelua, mutta ne anti-SSV -värilasit vois kyllä ottaa pois päästä…

  4. tuskin pääkallo tarvitsee lupaa youtube-videon linkittämiseen. Eiköhän niitä saa lätkiä sivuille ihan miten huvittaa. Lienee Kooveen asia kysyä videoon luppa.

    ja meneehän nuita maaleja molempiin päihin pätkässä halvalla, mutta vastakkain asettelu ei kai ole pahasta. tuleepahan tohinaa ja jännitteitä.

  5. onhan toi spv-logo aika läppä tossa videossa. tuskimpa koovee menee speveä vastaan finaaleissa.

    en kyl oo samaa mieltä tosta anti-ssv hommasta. tuntuu että näitä kohu-uutisia ja kehu-uutisia tulee melko tasaisiesti kaikist joukkueista. pääkallo tekee pääosin hienoa työtä. sen näkee kävijämääristäkin.

  6. Täähän on Kooveen tekemä kooste.. Ei kannata Pääkalloa herjata.

  7. Voisitteko tehdä videoiden kohokohdista aina linkin siihen mainittuun kohtaan? Esimerkiksi siis ”Miro Lehtisen näyttävä hyrräranne” toimisi linkkinä osoitteeseen http://www.youtube.com/watch?v=4JNg_NvvBxk#t=7m08s. Osoitteen lopussa siis minuutit ja sekunnit.

    Tuollainen 15 minuutin pätkän katsominen on vähän puuduttavaa, jos haluaisi katsoa vaan jutussa mainitut kokokohdat.

    Kiitos jo etukäteen!

  8. Harmi että tuo videon loppu oli tuollaista pätkimistä! Metsuri Järvi on suurten pelien mies:D

  9. Kuka väittää ettei videomateriaaliin ole lupaa? Luvat on ja Koovee on käyttänyt jokaisen tv pelinsä koosteissa nelonenpro materiaalia.