Video: Näin maajoukkuepakki viedään kahville

Happee pudotti jymypaukun keskiviikkona miesten Salibandyliigassa lähettämällä Classicin kesälomalle voitoin 3-0 puolivälierissä. Kolmas ja ratkaiseva ottelu päättyi Happeen 6-5-voittoon. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Maalikoosteen ehdottomasti herkullisinta antia on Jonne Junkkarisen suoritus avauserässä. Happee-peluri vie Classicin tähtipakki Mika Savolaista komeasti puikoista ja toimittaa pelivälineen ohi maalivahti Pekka Niemisen.

7 comments

  1. Vieläkö se nyt pitää kerran sanoa että on tuo lassikin puolustaminen huikeeta. Eikä johdu pelkästään savolaisesta.

  2. Tarkentakaapa sen verran, että kyseessä ei ole ”round 3” vaan ”round 1 and game 3”

  3. Kysynpä edelleen, että miksi Classicin kapteenina on Savolainen, jonka pää ei kestä yhtään painetta? Videolla nähdään taas kun päässä alkaa kiehumaan jonka jälkeen voi tapahtua ihan mitä vaan. Kapteeni vaihtoon!

  4. Ihmettelin aikoinaan Savolaisen kommentteja, joissa kundi tokaisi suoraan, ”että kesällä nuoremmat pelurit saavat harjoitella, kun ei oikein itselle enää maistu”. Kapteenin suusta sopivaa?

    Muilla joukkueilla on tarkoitus liikuttaa palloa nopeasti, mutta Savolaisen saadessa pallon peli hidastuu lähes aina merkittävästi. Taitoa ja kokoa kaverilla on mutta jokin siitä puuttuu.

  5. Vierailija12:n kanssa samaa mieltä. Savolaisen hitaus tappaa vauhdin. Kaveri osaa kyllä pelata hidasta syöttöpeliä ja antaa välillä hyviäkin syöttöjä, mutta nopeaan pelinkääntöön Savolaisen eväät eivät tunnut riittävän.

    Hankala sanoa kun en ollut peliä katsomassa, mutta tämän maalikoosteen perusteella ei lassikki antanut kunnon painetta, vaan antoi Happeen pelata vetosektoriin.

    Happeelta hieno suoritus. Olisi lassikin kavereilla ollut jo lomamatkat etukäteen varattuna?