Video: SPV otti ensimmäisen täplän – katso maalikooste

Loviisan Torin Valtteri Etholen sai punaisen kortin puolivälierien ensimmäisellä kierroksella. Kuva: Juha Käenmäki

Loviisan Torin Valtteri Etholen sai punaisen kortin puolivälierien ensimmäisellä kierroksella. Kuva: Juha Käenmäki

Loviisan Torin päävalmentaja Iiro Parviainen lupasi, että SPV:tä yritetään horjuttaa kaikin mahdollisin keinoin. Ensimmäisellä yrittämällä hämmentäminen ei tuottanut toivottua tulosta, vaikka Seinäjoella nähtiinkin aikamoinen sirkus. SPV vei voiton lukemin 9-5.

Ensimmäisessä kohtaamisessa olivat tunteet pinnassa, sillä SPV:n Tuukka Kiviranta ja Torin Juuso Meriläinen saivat päätöserässä 2+10 minuutin rangaistukset epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Torin Valtteri Etholenille puolestaan vilautettiin punaista korttia niin ikään päätöserässä. Jäähyn syyksi kirjattiin vaarallinen peli. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Etholen työnsi SPV:n Jyrki Holopaisen vauhdilla päin laitaa. Muutamien Twitter-kommenttien perusteella tuomio jakoi mielipiteet vahvasti. Yle Sportenin toimittaja Chriso Vuojärvi twiittasi, että Tor-leirin mielipiteen mukaan kahden minuutin jäähy olisi ollut lähempänä totuutta. Etholen sai tilanteesta tiettävästi pelirangaistuksen, joten hän saa pelata jo seuraavassa puolivälieräottelussa.

Alla olevassa maalikoosteessa ei näy käytöskymppeihin ja punaiseen korttiin johtaneita tilanteita, mutta mukana on läjä hienoja maaleja. Illan tehokkaimpia olivat SPV:n Mikko Kohonen (2+1) ja Janne Hulmi (1+2) sekä Torin Joni Niiranen (2+1). SPV-vahti Jarno Ihme nappasi tililleen komean maalisyötön.

SPV-Tor-ottelun tilastot. Lisää ottelusta voi Seinäjoen Sanomista, Östra Nylandista ja SPV:n sivuilta. Juha Käenmäen ottelukuvat voi katsoa tuosta.

One comment