Wickman: ”Taisin tehdä myös yhden NST:n maaleista”

Mira Wickman viimeisteli kaksi maalia NST:n verkkoon. Kuva: Mikko Hyvärinen

NST ja SB-Pro ottivat yhteen toisessa välieräparissa. Ensimmäisen ottelun hahmoksi nousi SB-Pron Mira Wickman, jolta Pääkallo.fi sai haastattelun ottelun jälkeen. Myös NST:n Inka Lampinen kommentoi ensimmäistä välieräottelua.

SB-Pro siirtyi avauserässä 0-2-vierasjohtoon, eikä sen jälkeen enää luopunut johtoasemastaan.  SB-Pro haki lopulta tärkeän vierasvoiton lukemin 2-4. NST:n puolustaja Inka Lampinen ei lähtenyt selittelemään sen suuremmin ensimmäistä tappiota välieräsarjassa.

– Ottelu oli välillä vauhdikasta ja välillä sekavaakin. En tiedä sitten oliko kyseessä ensimmäisen pelin tuomaa jännitystä, joka näkyi kaukalossa sitten pienenä hermoiluna. Ottelu ratkesi pieniin juttuihin, sillä me oltiin vähän huolimattomia pallon kanssa ja kaveri rankaisi siitä välittömästi. Mutta maanantaina lähdetään ihan hyvällä mielellä SB-Pron vieraaksi, sillä taistelu jatkuu.

Ottelun näkyvin hahmo oli kaksi maalia laukonut SB-Pron Mira Wickman. Pääkallo.fi tavoitti Wickmanin, kun hän oli kotiutunut vieraspelireissulta.

Millainen peli Lappeenrannassa tänään nähtiin?
– Peli oli aika tasaista vääntöä alusta loppuun, molemmissa päädyissä oli tilanteita.

Teit ottelussa kaksi maalia. Kerro vähän noista maaleista, että miten ne syntyivät?
– Jep, ensimmäinen maali tuli ylivoimalla Jenni Morottajan loistavasta syötöstä/lämäristä keskiviivalta, jonka ohjasin takatolpalta maaliin. Toiseen maaliin Veera Simola ja Miina Veijanen karvasivat palloa hyvin NST:n pakeilta ja pallo tuli minulle keskelle ja oli helppoa vain laittaa pallo sisään. Taisin myös tehdä yhden NST:n maaleista…

Pelasit ilmeisesti yhdessä Veera Simolan ja My Kippilän kanssa samassa kentällisessä. Oletteko pelanneet jo kauan yhdessä?
– Pelasin My:n, Veeran, Mirva Laitisen ja Miina Veijasen kanssa. Emme ole harjoitelleet yhdessä oikeastaan kertaakaan. Silti kaikki tuntui toimivan hyvin, siitä kiitos kenttäkavereille.

Entä NST. Pelasivatko he odotetunlaisesti?
– NST pelasi niin kuin odotimmekin, he liikkuivat paljon ja pallo pyöri nopeasti.

Johdatte nyt ottelusarjaa voitoin 1-0. Millä mietteillä maanantain kotiotteluun?
 
– Lähdemme tietenkin voittamaan. On kiva päästä pelaamaan kotihallissa ja toivon että paikalle tulisi mahdollisimman paljon yleisöä.