Alivoimalla kolme maalia 24 sekunnissa

Miesten kakkosdivarin karsinnoissa lauantaina nähtiin todennäköisesti jonkin sortin alivoimamaalien ennätys. M-Team II onnistui latomaan Kauklahden Dynamon verkkoon 24 sekunnissa peräti kolme alivoimaalia.

M-Team II aloitti ottelun karmeasti, sillä Dynamo johti reilun 11 minuutin jälkeen jo 4-0. M-Teamin kakkosjoukkue kuitenkin heräsi peliin ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin M-Teamin johdolla lukemissa 5-4.

Ottelun lopulliseksi käännekohdaksi muodostui M-Teamin Antti Virtasen ottama kahden minuutin jäähy vaarallisesta pelistä toisen erän lopulla. Ennen jäähyä M-Team johti 8-5.

Dynamon ylivoiman aikana kotijoukkueelle avautui yllättäviä ylivoimahyökkäyksiä. M-Team hyödynsi vastustajan höntyilyt murhaavalla prosentilla ja iski kolme alivoimamaalia Virtasen jäähyn aikana. Maalien välillä oli ainoastaan 24 sekuntia.

– Kabinettijäähy, kommentoi Antti Virtanen lyhyesti.

– En ole 20-vuotisella urallani nähnyt tai kuullut vastaavasta, M-Teamin pelaajavalmentaja Juha Martikainen kummasteli.

M-Team vei kamppailun lopulta lukemin 12-7 ja säilytti paikkansa kakkosdivarissa voitoin 2-1. Ottelun tilastot voi katsoa tuosta.