Happeelle uskomaton saavutus – viides peräkkäinen A-nuorten mestaruus!

A-nuorten finaalien nettilähetyskokeilut olivat onnistuneita. Neljättäkin finaalia pystyi seuraamaan livenä bambuser.com-sivustolta.

Jyväskylän Happee on voittanut poikien A-nuorten Suomen mestaruuden. Finaalisarjassa kaatui TPS voitoin 3-1.

Ratkaiseva neljäs ottelu pelattiin perjantaina Jyväskylän Monitoimitalolla. Happee oli ottelussa parempi lukemin 7-3. Happeen tehopelaajina häärivät Johannes Jokinen (4+0), Peter Kotilainen (1+3) ja Lauri Liikanen (2+0).

A-nuorten mestaruus oli Happeelle peräti viides peräkkäinen.

Jo pitkään A-nuorten pelejä pelanneelle Panu Kotilaiselle mestaruus oli jo viides. Eli hän ollut mukana voittamassa jokaista mestaruutta.

– Mikä on hienompaa kuin voittaa viimeinen junnupeli ja voittaa siinä mestaruus, Kotilainen kommentoi bambuser.com-sivuston nettilähetyksen haastattelussa.

– Me päätettiin edellisen Turku-pelin (kolmas finaali) jälkeen, että laitetaan kaikki askiin. Ja siinä onnistuttiin, Kotilainen sanoi.

Myös Happeen päävalmentaja Joonas Kaasalainen nosti esiin profiilinnoston kolmannen finaalin jälkeen. TPS lykkäsi keskiviikkona Happeen juhlia voittamalla lukemin 11-6.

– Maistuuhan tämä. Nyt on tyhjä fiilis. Helkatin hieno ja vapautunut tunne. Isoa duunia on tehty. Päätettiin heti Turku-pelin jälkeen, että täällä pitää pelata erilainen peli. Kaikki painoi hienosti hommia oman ruutunsa eteen tänään, Happeen valmentaja Joonas Kaasalainen tarinoi.

A-nuorten pudotuspelien pistepörssin voiton vei Happeen Peter Kotilainen, joka nakutti kymmenessä pelissä tehot 20+18=38. Toiseksi sijoittui TPS:n Miko Kailiala tehoilla 29+2=31. Kotilainen vei nimiinsä myös runkosarjan pistepörssin voiton.

Happee-TPS-ottelun tilastot.

19 comments

  1. Jees, kiireessä ajatus/näppäilyvirhe. Nyt korjattu. Tattis huomiosta.

  2. Ja matsi päätty 7-3. Kesti näemmä hetken tulla toi TM-byyri tilastoihin.

  3. No näinhän siinä kävi. Ei ollut hetki sitten seitsemättä maalia pöytäkirjassa. No, nyt on sekin lisätty juttuun. Näköjään Jokiselta ihan onnistunut ilta.

  4. Hieno voitto Happeen A-junioreilta, parempi voitti ! Vuodesta viidenteen, makeaa, makeaa !!

  5. Nyt rillit tulille, poika saunoo jälleeen! Aina sitä vaan sanotaan ettei happee blääblääblääää ja taas jysähti! JKL faniosasto kuittaaa. ONNNNEA!

  6. happeella ei kyllä millään tiirä tänävuonna…. ei varsinkaan ensvuonna ku pelataan matolla

  7. Mistä neljännen pelin tuomarit oli kaivettu, kiven altako ? Herranjumala mitä työskentelyä. En sano että TPS hävisi tuomareiden takia, Happeelle kaikki kunnia, olivat parempia. MUTTA mistä näitä tuomareita revitään ? Täysin käsittämätön esitys keltapaidoilta. Happee-taustainen tuomari EI MISSÄÄN NIMESSÄ voi viheltää Happeen sm finaalia, valoja päälle liitto. Laji menee eteenpäin esim. livestream-lähetysten kanssa ja peli kehittyy koko ajan, mutta tehkää tuomareille jotakin ja äkkiä, ainut asia omasta mielestä mikä on todella syvältä koko lajissa nykypäivänä.

  8. Mitä vikaa oli tuomareissa ? Mielestäni he tekivät kentällä hyvää työtä, puolin ja toisin. Todellakaan peli ei ratkennut tuomarityöskentelyyn, Happee oli vahvempi, vei peliä alusta loppuun, paria poikkeusta lukuunottamatta. Joukkueessa tuntuu olevan hyvä tekemisen meininki ja vahva henkinen puoli tuli myös esiin. Onnea vaan Happeelle hyvästä saavutuksesta, viides kerta peräkkäin ei voi olla sattumaa !

  9. Itse voin sanoa!! Tulin näin, imuroin ja torjuin!!! juhlat alkaa !!! tuomareissa ei mitään vikaa.. Happeen joukkue oli hieno niin myös TPS:ssän joukkue! Nämä finaalit nähtiin paikanpäältä ja oikea joukkue voitti. Loppuun pitää sanoa että mikko lue lehestä mun nimi!!!

  10. Millä meriiteillä happee voittaa näitä pelejä? Jarikin suli runkosarjaan, joten meriitit on kohillaa. Ota siika pois

  11. Simo pyrhösen vahvistamien tietojen mukaan peltosen sulamaton pelikirja on myyty e-buy:ssa. Sipsi rahat on täten kääritty jo ensi kautta varten. Paikalliset lehdet ovat myös surisseet, että legendaarinen mitallisilmä on kirkastunut pronssista kultaan.

  12. Viimeisellä miehellä ei tiirä tänä iltana..ei millään