Tirsamaa

Huhumaa – Salibandyliigan pelaajasiirrot ja siirtohuhut

23.04.
2012

Lista päivitetty viimeisen kerran perjantaina 14.9.2012. Nyt on taas se aika vuodesta, kun perinteinen Huhumaa starttaa (23.4.). Tälle sivulle tullaan päivittämään miesten Salibandyliigan varmistuneita pelaajasiirtoja ja siirtohuhuja tasaisin väliajoin.

Parina viime vuonna Huhumaa on ollut Tirsamaan vuoden luetuimpia ja kommentoiduimpia tekstejä. Viime vuoden Huhumaata voi muistella tästä. Lista elää ja oman mielipiteensä siirroista tai huhuista voi laittaa kommenttiosastolle tai perusteluiden kera vaikka sähköpostitse osoitteeseen vihjeet@paakallo.fi. Pyritään pitämään kommentointi kiinni aiheessa.

Joukkueet on laitettu järjestykseen kuluneen kauden sijoituksen mukaan.

HUHUMAA – Salibandyliigan pelaajasiirrot kaudelle 2012-2013:

SPV (viime kauden 1.)

Julkaistut
Uudet: Petri Hakonen (Classic)
Lähtevät: Jori Isomäki (Blue Fox, alkukausi?)

Huhut
Uudet:
Lähtevät: Jari Hankkio (Blue Fox, farmi?)

SSV (2.)

Julkaistut
Uudet: Henri Toivoniemi (Helsingborg, Ruotsi), Riku Kekkonen (TPS), Niclas Meyer (Oilers), Paolo Keinänen (M-Team) ja Markus Olkkonen (Alligator Malans, Sveitsi)
Lähtevät: Toni Lötjönen (lopettaa), Markus Huhtimo (valmennukseen), David Rytych (Helsingborg, Ruotsi), Jesse Johnsson (PSS, lainalle ainakin alkukauden), Tero Tiitu (Warberg, Ruotsi), Santtu Manner (lopettaa), Rein Kivi (SK Tähe, Viro), Niklas Strömsten (Tikkurilan Tiikerit), Petri Halonen ja Pasi Halonen

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Koovee (3.)

Julkaistut
Uudet: Jarkko Saastamoinen (FBT Pori), Tatu Eronen (Josba), Tommi Puustinen (Josba) ja Teemu Häkkinen (UHC Uster, Sveitsi)
Lähtevät: Vesa Wettervik (Jäähovi Dream Team), Olli Tuomarla (lopettaa, mv-valmennukseen), Petteri Hulkko (Karhut) ja Marko Lahtinen (Koovee M4, keskittyy syyskauden oppisopimuksensa suorittamiseen, paluu tammikuussa?)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Happee (4.)

Julkaistut
Uudet: Jami Manninen (Classic), Jalo Kouvonen (SPV A-jun.), Janne Hoikkanen (Top Team) ja Eetu Eronen (Ad Astra Sarne, Sveitsin B-sarja)
Lähtevät: Arto Mikkonen (Nokian KrP), Johannes Jokinen (Nokian KrP), Lasse Riitesuo (Jyväskylän Nousu) ja Johnny Kotro (Jyväskylän Nousu)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Classic (5.)

Julkaistut
Uudet: valmentaja Jarkko Rantala ja Jussi Piha (Oilers)
Lähtevät: valmentaja Ray Backman (Loviisan Tor), Petri Hakonen (SPV), Matti Vapaniemi (Chur, Sveitsi), Jami Manninen (Happee), Niko Juhola (UHC Uster) ja Teemu Jaakkola (Loviisa)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Espoon Oilers (6.)

Julkaistut
Uudet: Tomi Ikonen (Erä), Patrick Wardi (Alligator Malans), Lauri Huusko (M-Team), Jyri Perokorpi (Josba) ja Markus Otronen (Josba)
Lähtevät: Jan Binggeli (Chur, Sveitsi), Jussi Piha (Classic), Niko Nordström (Loviisa), Niclas Meyer (SSV), Oscar Hänninen (Linköping, Ruotsi) ja Onni Piiparinen (Imatran Voima)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Tapanilan Erä (7.)

Julkaistut
Uudet: Jani Helenius (Chur, Sveitsi), Tuukka Vettenranta (Indians) ja Pasi Laitila (Herusten Vire)
Lähtevät: Tomi Ikonen (Oilers), Jiri Tikkanen (Josba), Raine Siltala (Erä Akatemia) ja Juho Kantola (Tikkurilan Tiikerit)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Loviisan Tor (8.)

Julkaistut
Uudet: valmentaja Ray Backman (Classic), Niko Nordström (Oilers), Julius Jousi (M-Team), Tommi Kivilehto (Chur, Sveitsi), Tatu Ruohonen (FBT Pori), Teemu Jaakkola (Classic), Juha Kivilehto (Helsingborg, Ruotsi), Ville Lehkonen ja Jere Liljenbäck (Tatran Stresovice, Tshekki)
Lähtevät: valmentaja Iiro Parviainen (IBK Dalen, Ruotsi), Dan Forsström (välivuosi), Pekka Lindgren (OLS), Jukka Lindgren (OLS), Ingus Laivins (Latviaan), Teemu Kortelainen (ÅIF), Mikko Piippo (Blackbirds), Tuomas Savukoski (Lillån, Ruotsi) ja Samir Mountassir (Blue Fox)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

TPS (9.)

Julkaistut
Uudet: Rene Andersson (Nokian KrP), Teemu Aaltonen (FoSu), Tommi Kokkonen (Rangers/Oilers), päävalmentajaksi Teemu Varis ja Toni Läntinen (FBT Pori)
Lähtevät: valmentaja Perttu Kytöhonka (taustoille/juniorivalmennus), Riku Kekkonen (SSV), Ville Forsman (SalPa), Aku Kuikka (FBC Turku), Anssi Ala-Nissilä (FBC Turku), Joni Lempiäinen (FBC Turku), Jussi Kauppi (FBC Turku), Lasse Paju (Pyövelit), Joonas Lastunen (SalPa) ja Ville Vahtera (SBS Wirmon valmennus)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Nokian KrP (10.)

Julkaistut
Uudet: valmentaja Jani Blad (Steelers), Jan Jelinek (SC Vitkovice, Tshekki), Eero Peiponen (Koovee), Mikko Repo (Koovee A), Kara Tilhe (Kloten Bulach Jets), Arto Mikkonen (Happee), Johannes Jokinen (Happee) ja Mikko Salkinoja
Lähtevät: Timo Johansson (Steelers), Rene Andersson (TPS), Pavel Brus (Grasshoppers, Sveitsi), Risto Parikka (Steelers), Jarkko Lakanen (Ekumeeninen Pallo), Miika Nieminen (Ilves), Tomi Sarajärvi (Ilves) ja Petri Widgren (Alligator Malans, Sveitsi)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Josba (11.)

Julkaistut
Uudet: Jesse Reijonen; Lauri Laukkanen; Mikael Ahponen; Jaakko Sariola ja Samu Raatikainen (LeBa-96), Otto Moilanen (Grasshoppers, Sveitsi), Petri Väänänen (UHC WaSa, Sveitsi), päävalmentajaksi Ville Hämäläinen, Daniel Kläger (UHC WaSa, Sveitsi), Simon Stauffer (UHC Thun, Sveitsi), Jiri Tikkanen (Erä), Joonas Puhakka (NST), Tatu Könönen (NST) ja Sami Matikainen (Cremasters)
Lähtevät: valmentaja Antti Ruokonen, Tatu Eronen (Koovee), Tommi Puustinen (Koovee), Jyri Perokorpi (Oilers), Markus Otronen (Oilers), Jani Liimatta (SB Welhot), Aku Taira (Red Devils, Saksa) ja Iikka Voutilainen (NST)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

NST (12.)

Julkaistut
Uudet: päävalmentajaksi Petri Heino, Aki Seppälä (Joutsenon Kataja), Aki Salonen (Erä A-jun.), Matti Korhonen (välivuosi loukk. takia), Iikka Voutilainen (Josba), Julle Sumen (MFBC Löwen Leipzig, Saksa), Jukka Pääkkönen (Troopers/Voima 2.div), Janne Tiainen (Heartbreakers) ja Niko Saarinen (Erä A-jun)
Lähtevät: Ville Aapro (lopettaa?), Petri Ikonen (Erä Akatemia), Joonas Puhakka (Josba), Tatu Könönen (Josba), Ossi Lahti (Iron Marmots Davos-Klosters, Sveitsin 1.Liga) ja Vili Rahkonen (Espoon Oilers)

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

OLS (1. liiganousija)

Julkaistut
Uudet: Pekka Lindgren (Loviisa) ja Jukka Lindgren (Loviisa)
Lähtevät: Tapio Ala-Rautalahti ja Sami Lapin

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Ilves (2. liiganousija)

Julkaistut
Uudet: Miika Nieminen (Nokian KrP), Tomi Sarajärvi (Nokian KrP), Antti Naskali (Ticino Unihockey Bellinzona, Sveitsi), Petr Jeski (Bulldogs Brno, Tshekki), Rainer Palmroth ja kakkosvalmentajaksi Jarkko Hyytiäinen
Lähtevät: Ossi Ojala (Classic), Vesa-Matti Takkinen, Risto Kailio, Joel Vataja ja Jesse Niittymäki

Huhut
Uudet:
Lähtevät:

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.