Ilkka: SPV-pelaaja yllätti laululla torijuhlassa

Tietysti myös mestaruuspokaali oli näytillä SPV:n mestaruusjuhlassa. Kuva: Juha Käenmäki

SPV juhlisti mestaruuttaan keskiviikkona Seinäjoen torilla. Sanomalehti Ilkan mukaan paikan päälle hyiseen keliin oli saapunut noin parisataa kannattajaa.

– Hauskaa on ollut. Ollaan nautittu, kapteeni Ville Kuusela kommentoi Ilkalle mestaruusjuhlintaa.

Illan yllättävimmän tempauksen esitti SPV-pakki Miika Malkamäki, joka nousi lavalle Palava-yhtyeen kanssa. Malkamäki lauloi yhtyeen kanssa kappaleen Sun silmiis jään kiinni.

– Ei se ollut mitenkään suunniteltu. Jätkät yllytti. Se oli ensimmäinen julkinen esiintymiseni. Olen aina sanonut, että jos joskus laulan karaokessa, niin biisinä on Tuula Amberlan Tyttö kampaa märkää tukkaa, Malkamäki sanaili.

Ilkan alkuperäinen juttu aiheesta.

10 comments

  1. Hienoa että SPV muisti kannattajiaan juhlalla. Upea tunnelma, mukavat pelaajat jotka kirjoittivat nimmareita kaikille tulevaisuuden säbämestareille sekä hyvää musiikkia. Ainoastaan sää olisi voinut olla parempi, mutta keväällä 2013 juhlitaan sitten samassa paikassa paremmassa säässä.

  2. Vielä 5 min ennen juhlaa tuli rakeita / räntää laakana, mutta bileiden alettua tori oli silti n. puolillaan väkeä. Veikkaan itse että ihmisiä oli n. 500. Tunnelma oli mahtava. Kiitos SPV!

  3. kyllä löytyy, mutta en tiedä miksi noita videolinkkejä sisältäviä viestejä ei tule tänne automaattisesti.. ne pitää ensin hyväksyä?

  4. Nimimerkki Oma maali osui naulan kantaan. Julkaisujärjestelmämme poimii linkin sisältävät kommentit ennakkomoderointiin.

    Nyt videolinkin torijuhlista sisältävä kommentti on julkaistu. Se on toisen torijuhlauutisen alla.

  5. Hyvät juhlat oli. Näillä pelaajilla ei ole noussut k… päähän mestaruuden jälkeenkään. Kiitos koko kaudesta ja kiitos erityisesti fanien hienosta muistamisesta. Harmi, että sää oli niin surkea. Lasten kanssa oli pakko lähteä pois torilta ja sisätiloihin kesken juhlan. Ensi vuonna paremmassa säässä uudet juhlat.

  6. Paikalla oli kyllä enempi ku 200. Siinä vaiheessa ku mestarit tuli torille veikkaisin , et väkee oli n.600….mistä näitä lukuja saadaan? Kylmyys ajoi ihmiset tiehensä aikalailla het..