Isomäki: ”Nykyinen valmennus pärjää ilman meikäläistä”

Kuva: Juha Käenmäki

Jori Isomäki
Tämän vuoden finaaleissa Jori Isomäki nähdään kentällä. Kuva: Juha Käenmäki

Tänään kello 17.00 Seinäjoella alkavissa finaaleissa Seinäjoki Areenalle saapuville katsojille on luvassa herkkua, kun ottelu on nähtävissä myös jättiscreeniltä reaaliaikaisena ja hidastuksineen. Loppukaudesta SPV:n riveihin liittynyt puolustaja Jori Isomäki odottaa innolla ensimmäisiä Salibandyliigan finaaleitaan kenttäpelaajana.

– Kun SPV:n rinkiin liityin oli koko joukkueen ja oma tavoite vain ja ainoastaan Suomen mestaruuden voittaminen ja sitä tavoitetta on aikaturha lähteä tässä vaiheessa muuttamaan, Isomäki paaluttaa SPV:n sivujen haastattelussa.

Veikkaajassa huhuiltiin pudotuspelien alla Isomäestä valmentaja Tommy Koposen mahdollista seuraajaa joskus tulevaisuudessa.

Viime kevään finaaleissa SPV:n penkin takana ollut Isomäki vastaa myös kysymykseen, pärjääkö nykyinen valmennus ilman häntä vai osallistuuko hän pelaamisen ohella vielä aktiivisesti valmennukseenkin?

– Kyllä nykyinen valmennus pärjää täysin ilman meikäläistä. Pelissä on keskityttävä omaan suoritukseen totaalisesti, mutta välipäivinä ajatuksia pelistä tietenkin vaihdetaan.

Isomäki näkee, että ottelutahti on sen verran tiivis, että palautuminen nousee isoon rooliin.

– Erikoistilanteet ovat ilman muuta pelien tärkeimpiä hetkiä ja joukkue, jonka maalivahtipeli onnistuu, on aina vahvoilla kahden tasavahvan joukkueen kohdatessa, Isomäki näkee.

Isomäen haastattelu kokonaisuudessaan SPV:n sivuilla

One comment

  1. En ole ihan varma saako tätä kirjoittaa, kun kyseessä on kuitenkin Jori Isomäki, mutta SPV:n nykyinen joukkue pärjäisi muutenkin mainiosti ilman Isomäkeä.

    Konkarin piti olla se puuttuva pala, joka tuo Pojan lakeudelle mutta todellisuuden nimissä SPV:llä onkin käsissään taakka nimeltä Isomäki. Mahtuu nippa nappa pelaamaan nimellään kolmannessa parissa mutta on enemmänkin riski kuin mahdollisuus.

    Ensimmäisessä finaalissakin -3 ja vähän liian kiire on koko ajan. Muutenkin pudotuspelien saldona jaettu piikkipaikka joukkueen eniten omiin ottaneena pelaajana ja paineen alla ehkäpä seinäjokisten virheherkin puolustaja. Piti olla pallollisen pelin kapellimestari mutta vähäisiksi on tehot jääneet. Pudotuspeleissä saldona tähän saakka yksi vaivainen syöttöpiste vaikka SPV riepotteli Loviisaa ja Happeeta välillä suurinumeroisestikin.

    Ja eihän tällaista miestä voi olla peluuttamatta kun kerran suurella vaivalla joukkueeseen hommattiin. Toki jos hommattiin taistelemaan Urmaksen kanssa peliajasta, niin mikäs siinä sitten…