Karjalainen: Josba ryöväsi naapuriseuran neljä parasta pistemiestä

Josba kiinnitti viisi uutta pelaajaa. Kuva: Jari Turunen

Josba kiinnitti viisi uutta pelaajaa. Kuva: Jari Turunen

Kevään pelaajasiirtomarkkinat käyvät kuumina. Josba kiinnitti riveihinsä peräti viisi pelaajaa naapuriseura Lehmo Ballsista.

Miesten 2. divisioonassa pelaavasta LeBa96-seurasta siirtyi Josbaan puolustajat Jesse Reijonen ja Lauri Laukkanen, sekä hyökkääjät Mikael Ahponen, Jaakko Sariola ja Samu Raatikainen.  Näistä viidestä pelaajasta neljä oli LeBan parhaat pistemiehet kuluneella kaudella. Kaikilla pelaajilla on ennestään Josba-taustaa juniorijoukkueiden riveistä. Lisäksi Josba on tehnyt jatkosopimuksen 18-vuotiaan maalivahdin Jesse Huurrekorven kanssa, kertoo sanomalehti Karjalainen.

Josballa on nyt kasassa 18 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkue pyrkii samaan kokoon vähintään 20 kenttäpelaajan harjoitusringin. Josba on saamassa joukkueen myös miesten 2. divisioonaan, kun Pyhäselän Urheilijat aikoo luovuttaa sarjapaikkansa. Uusi 2. divisioonan joukkue koostuu käytännössä Josban A- ja B-junioreista, sanomalehti Karjalainen kirjoittaa.

2 comments

  1. Miehistä sen verran, että Reijonen on pelannu Josbassa jo yhen kauen aiemminkii (hyökkääjänä kylläkin, 8 peliä tehoilla 3+1)ja Ahponen oli jo viime keväänä ringissä, mutta lähti syystä taikka toisesta kehittymään Lebaan missä oli loppukaudesta jo ihan jäätävässä vireessä ja selkeästi joukkueen paras pelaaja. Ahponen oli lopulta 2. divarilohkon pistepörssin kakkonen ja hänellä kokemusta myös junnu-maajoukkueesta. Laukkanen, Sariola ja Raatikainen on ollu viimeset pari kautta maakuntakierroksella (Laukkanen Lebassa, Sariola ja Raatikainen ekana KLC:ssä), ja ovat kaikki kuuluneet paikallisen kakkosdivarin parhaimmistoon. Laukkasesta sellainen hauska pointti, että hänet valittiin toiseksi viime vuoden Pohjois-Karjalan vuoden urheilija -yleisöäänestyksessä, heti Kaisa Mäkäräisen jälkeen (kyse oli siis kavereitten FB:n kautta järjestämästä vitsistä).

  2. Huvittavaa tekstiä. Varsinkin kun kaverilla ei tunnu olevan tietoa mistään. Ahponen ei oo ikinä pelannu nmj: ssä, ja Reijonen on ollut 3 kautena josban edustuksessa.