Mikko Kohonen finaalitappiosta: ”Tottakai kiristää”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV siirsi perjantai-iltana miesten Salibandyliigan mestaruuden ratkaisun sunnuntaille. SPV kaatui neljännessä finaalissa lukemin 6-5. Vaikka SPV hävisi, ei hyökkääjä Mikko Kohonen ollut kovin huolestunut.

– Tottakai nyt kiristää, Kohonen virnisti Pääkallo.fi:lle.

Neljäs finaali oli tasaväkinen taisto, joka olisi voinut ratketa kummalle tahansa. Ratkaisun iski alakulmaranteella Tero Tiitu vajaat pari minuuttia ennen päätössummeria.

Ottelu oli virheiden sävyttymänä.

– Kyllä niitä tuli. Peli oli vähän sellaista laidoissa nuhjaamista. Sitten tuli pieniä virheitä, joista tuli maalit. Kumpikaan joukkue ei ollut ihan omalla tasollaan.

– Meidän pallollinen peli oli hermostunutta. Teemana oli alussa, että menemme suoraviivaisesti maalille, mutta taisimme mennä vähän liian suoraviivaisesti, Kohonen analysoi.

Hymyilevä Kohonen totesi, että suuria muutoksia ei tarvitse tehdä. SPV menee Kohosen mukaan omilla vahvuuksillaan mestaruuteen.

– Meidän lääkkeet on tottakai pelinopeus ja liike. Toki voihan (päävalmentaja Tommy) Koponen keksiä jonkun megakilpikonnan sunnuntaiksi, mutta eiköhän me meidän peruspelillä voiteta. Tänään oli liikkeessä parannettavaa, Kohonen veisteli.

3 comments

  1. Mestaruus mahtavan kotiyleisön edessä. Tänä vuonna saadaan pitkästä aikaa kuvia mestaruutta juhlivasta yleisöstä.

  2. Veistelis niitä maaleja. Äijä on ollu ihan kuutamolla koko finaalisarjan.