Kytöhonka siirtyy taustoille – TPS:lle uusi päävalmentaja

TPS järjesti 17.4. lehdistötilaisuuden, jossa selvisi, että Perttu Kytöhongan (edessä) korvaa Teemu Varis. Kuva: Anssi Koskinen

TPS järjesti maanantaina lehdistötilaisuuden, jossa selvisi, että Perttu Kytöhongan (edessä) korvaa Teemu Varis. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n miesten liigajoukkueen päävalmentajana kaksi viimeistä kautta toiminut Perttu Kytöhonka siirtyy toimiston puolelle ja jättää valmennustehtävät toistaiseksi. Kytöhongan paikan TPS:n päävalmentajana perii kaksi kautta apuvalmentajana toiminut Teemu Varis.

– Kaksi kautta on tullut tasapainoiltua päävalmentajuuden ja valmennuspäällikön tehtävien kanssa ja pyritty venymään molempiin hommiin mahdollisimman hyvin. On kuitenkin selvä juttu, että kun miesten valmennus on syönyt arki-illat käytännössä kokonaan, en ole kyennyt olemaan meidän juniorijoukkueiden tukena haluamallani tavalla, Kytöhonka kertoo TPS:n tiedotteessa.

Lisää TPS:n valmentajatilanteesta voi lukea tuosta.

TPS kertoi maanantaina myös uudesta seurayhteistyöstä. TPS Salibandy, SBS Masku ja SB Naantali käynnistävät yhteistyön valmentajien koulutuksessa ja seuratoimintojen kehittämisessä. Lisää seurayhteistyöstä voi lukea tuosta.